2777
2789
عنوان

خواهر شوهر دخالتگر رو چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 21 پست
خب دوتایی با هم ، همینه باز اون خواهرش باید باشه در بعضی مواقع چون از نظرش ما اول زندگی هستیم تجربه ...

بگو درست یا غلط میخوام خودم تجربه کنم و اینکه بگو من میخوام توخونه زندگی کنم من میخوام با علاقه خودم انتخاب کنم همه از تو شکم مادرشون تجربه ندارن ک بگو هروقت احتیاج بود خودمون ازشون میپرسیم و تحقیق میکنیم

همیشه خودتو بالا بگیر یه جور وانمود کن تجربت زیاده

این دخالت از طرف خواهر شوهر حساب نمیشه حسادت از طرف شماست تو خودت نیستی برات مهم هم نیست که خودت باش ...

عزیزم وقتی میدونم دخالت میکنه چرا میگید نه ؟ دخالت چیه پس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوتایی با هم ، همینه باز اون خواهرش باید باشه در بعضی مواقع چون از نظرش ما اول زندگی هستیم تجربه ...

مامانه من همیشه جلو شوهرم میگه حساب کتابای ما دست دخترم بوده همیشه هر چی میخوایم بخریم اول با دخترم صحبت میکنیم دخترم باعث پیشرفتمونه انقدری گفته ک شوهرم الان همونطوری شده پول میاد تو حسابش میاد ب من میگه چی کنیم تو بهتر بلدی

خب پس بشینم هر چی اون نظر داد رو بگم چشم ؟؟؟؟

عزیزم جلو همسرت از خواهرش تشکر کن مثلا بگو مرسی فاطمه جون وقت گذاشتی اومدی ولی درآخر نظر و سلیقه خودتو خرید کن.نیازی نیست اینجوری همین اول کار گارد بگیری.قرار نیست هرچی اون میگه بخری ک.درآخر طبق سلیقه تو خریداری میشه

خدایا شکرت
عزیزم جلو همسرت از خواهرش تشکر کن مثلا بگو مرسی فاطمه جون وقت گذاشتی اومدی ولی درآخر نظر و سلیقه خود ...

خب اگه قرار در آخر نظر خودم باشه پس چرا دیگه اونم باهاشون بیاد ؟

خب اگه قرار در آخر نظر خودم باشه پس چرا دیگه اونم باهاشون بیاد ؟

خب خواهر بزرگترش هست.

بعدم خودت ک نیستی.آقایونم برای انتخاب یا حتی خرید اینچیزها نیاز دارن یه خانم همراهشون باشه.

حالا همسر شما خواهرش میبره ولی درآخر طبق نظر شما خریداری میشه.

خدایا شکرت