2777
2789
عنوان

از وقتی عضو نی نی سایتم تاپیکا رو میخونم فهمیدم غیرعادی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 92 پست

من میدونم دردت چیه

از همه تاپیکات معلومه

بگم بخاطر چی؟

رو اخلاق و شخصیت و الفاظی که بکار میبری دقت کن بددهن نباش خشمگین نباش دنبال دعوا با عالم و ادم نباش و هیستریک بازی هم درنیار یکم صبر و پذیرش هم لازمه تا وقتی که رو اخلاقت کار نکردی

"نمیدانم دارم روزهایم را میکشم یا روزهایم دارند مرا میکشند! در هر صورت جنایتی در حال وقوع است." _داستایفسکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تهرانم روستا و شهرستان نیستم ۲۹ سالمه و دقیقا همین چیزی که گفتم رو دارم توی اطرافیانم میبین ...

بعدش حرفت خیلی بد بود ممکنه دل کسیو بشونه اینجا گفتم مواظب باشی

دختری که خواستگار نداره لزوما عیب دار نیست شاید دیده نمیشه

چند نفر رو دیدی که به همه تعمیم میدی اتفاقا توی تهران ازدواج سنتی خیلی کمه معمولا دوست میشن

خیلیارو

هردو نوعش زیاده هم سنتی هم با دوستی هرچند خودم ازدواج با دوستی رو بیشتر میپسندم

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

دقیقا من دیروز فهمیدم ایران اقتصادش فقط به فنا نرفته فرهنگش خیلی وقته رفته فک کن طرف تاپیک زده بود ف ...

دقیقا

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

دقیقا بهش گفتم،گفت نه تو شوهرت خودت حتما فلان بوده تو خودتو گول میزنی ،بعدا بچه هات فلان میشن میفهمی ...

دقیقا به محض اینکه بفهمن شوهرت اهل زندگیه شروع میکنن نه تو هنوز اولشی و نمیدونی دو روز دیگه بهت خیانت میکنه

میگم بابا من ۱۶ ساله ازدواج کردم موهام داره سفید میشه از شوهرم تا حالا کوچکترین انحرافی ندیدم باز میگه نه هنوز زوده🤣

والا بیمارن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

دقیقا به محض اینکه بفهمن شوهرت اهل زندگیه شروع میکنن نه تو هنوز اولشی و نمیدونی دو روز دیگه بهت خیان ...

بخدا منم ده ساله ازدواج کردم ،به شوهر نجیب من چه چیزهایی نسبت داد ،روم نمیشه بگم،بی شرف

چطور فهمیدی؟ منم دوس دارم یکی ازم انتقاد کنه

تاپیکای قبلش و نحوه برخورد با بقیه و طرز حرف زدنش

"نمیدانم دارم روزهایم را میکشم یا روزهایم دارند مرا میکشند! در هر صورت جنایتی در حال وقوع است." _داستایفسکی

بعدش حرفت خیلی بد بود ممکنه دل کسیو بشونه اینجا گفتم مواظب باشیدختری که خواستگار نداره لزوما عیب دار ...

عزیز عیب هرچیزی میتونه باشه

از قیافه و هیکل گرفته تا نحوه حرف زدن و اجتماعی نبودن و روابط عمومی خوبی نداشتن و وضع مالی و خانواده و حتی محل زندگی و الی آخر

نمونش همین دیده نشدن که گفتی هم یه عیب و ایراده که باید رفع شه یعنی باید تا میتونه بره تو محل کار و اجتماع و مهمونی و این ور اونور تا دیده شه همینایی که میگم مثلا هفته یه خواستگار رو دارن از ۷ صبح تا ده شب بیرونن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

بابا همین الان از تاپیک میام که دختره میگفت نود درصد جامعه قبل از ازدواج با دو سه نفر رابطه جنسی دار ...

من خبر هم دارم خودمو زدم به اون راه

تو دوستام دارم میبینم وضع چطوره تازه تهران هم نیستم خیلی هم از نظر فرهنگی باز نیستیم ولی کل ایران اپدیت شده جز من😂یعنی اینایی که تا دیروز با دمپایی و چادر رنگی میرفتند سوپرمارکت الان با چه استایل های خفن یونیکی میان بیرون رابطه داشتن دیگه قفل نیست همون اول راهی یه میک لاو میکنند حداقل

کجای کاری ما جا موندیم

اشتباه نکن.. اینا غیر عادی.. یا توهمی هستن.. یا درغگو.. یا از نظر عقلی مشکل دارن.. و دنبال پر بازدیدی... اینقد بود کاربر اینجور همه فیک و درغگو از آب در امدن.. تک و توک ادم حسابی داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻