قراره دوستامونو دعوت کنم شام فرداشب و ماهی رو دادم مادر شوهرم پاک کرد فقط شش تیکه کرده یعنی سالم نیست... چجوری آماده کنم که رستورانی بشه انگشتاشونم بخورن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از الان بزار توی سیر و پیاز رنده شده و ابلیمو و نمک و زردچوبه وفلفل بزن بهش
فردا دوساعت قبل از پخت دربیار پیازا رو از روش تمیز کن و بزار توی اردسوخاری و کنجد رستورانی میشه وخوشمزه
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
خب اول از همه نمک رو بزن که به خوردش بره پوره سیر روی قسمت ها ماساژ بده زعفران دم کرده هم بریز همراه فلفل و چند حلقه پیاز هم بزار روش بعد که خواستی سرخ بکنی کمی آرد بپاش دقت بکنی که آرد روش بپاشید غرق در اردش نکنی که ماهی خام بمون روغنت داغ داغ باشه اول رو به گوشت بزاری بعد پوست نارنجم کنارش بزار
لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭
منم همین کارو میکنم عالی میشه فقط کنجد نمیزنم خوب ارد بزن
اره خیلی عالیه طعمش
من خودمم کنجدنمیزنم ولی رستورانا کنجد میزنن
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹