2777
2789
عنوان

از وقتی عضو نی نی سایتم تاپیکا رو میخونم فهمیدم غیرعادی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 92 پست

در ضمن معمولا مشکل دارا میان اینجا. مثلا مشکل دوست پسر همسر این چیزها دارن. به خاطر همین عموما تو رابطه هستند. یا بودن. به مشکل هوردن. اومدن سوال بپرسن. خلاصه سمی ترین جای دنیاس🤣🤣🤣

ولی من مجردم سنم کمتره اصلا خواستگار ندارم دوست پسر هم تا حالا نداشتم این همه تو دانشگاه و محیط درما ...

هزار بار گفتم دخترها کیفیت مهمه نه کمیت

ایکه چند تا پسر علاف تو کوچه وخیابون دورو برت بپلکن و ازت تعریف کنن و تهش دعوتت کنن بیا خونمون یه مارمولک دارم رو پایی میزنه افتخار نیست

بزار اصلا سی بشی چهل بشی یه خواستگار داشته باشی اما مرد باشه تا تهش باهات باشه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس دیگه بدترمنظورم این بود زن ذاتا تو هر سطحی باشه چند نفرو حداقل جذب میکنند زشت ترین دخترا رو بب ...

نه یه جواب دیگه نوشتم بخونید. مشکل که میخورن میان اینجا.

توی شهرهای کوچیک و سنتی

طبیعیه خواستگار زیاد داشته باشی ولی هیچوقت همزمان نشده از دو نفر یا چند نفر خوشم بیاد

من اینقد سختگیرم که تازه ۲۹ سالمه از یه خواستگارم خوشم اومده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

عزیزم اینجا جایی که مردم میان مینالن میگن خفه شدیم چه غلطی بکنیم وضع خرابه بعد تو تاپیک گوشت پول تو جیبی و قیمت لباس یه قیمت های نجومی میگن که ادم میمونه بعد تو تعداد خواستگاراشونو باور کردی

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

با قسمت های دیگه حرفت کاری ندارم ولی بند اخر حرفت عجیب بود سی مگه سنیه؟ اطراف من همه ۲۸ تا ۳۵ ازدواج میکنن تعداد خواستگاراشونم زیاده با کلی ناز و ادا هم بله میدن اونایی هم که خوشگل میزنن و قیافشونو زنونه و چاق نکردن معمولا بعد ازدواجشون هم شده باز پیشنهاد دریافت میکنن چون به متاهلا نمیخورن

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

عزیزدلم به نیت بخت پاک و صالح و سالم هر روز سوره یاسین با ترجمه و حضور قلب بخون میتونی هر روزم به یک نفر از ائمه هدیه کنی در کنارشم سعی کن نمازت اول وقت باشه و گناه نکنی فقط باید مداومت داشته باشی و صبور باشی ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
اینا غیر عادین نه شما ...

نه بابا جامعه همینه

من یادمه بچه بودم خالم هر بار میومد خونه ما یا خونه مادربزرگم پسر دنبالش بود یا با گوشی نوکیای قدیمی اس ام اس بازی میکرد همیشه دوست پسر داشت آخرم زود ازدواج کرد تفاوت سنیمون هم ۱۰ ساله الان که فکر میکنم اون موقع چند سالش بود اون همه پسر هندل میکرد برگام میریزه اینقدر زود شروع کرده بود هزار تا دوست پسر رو رد کرده بود از اولی طلاق هم گرفت یه دوست پسر دیگه پیدا کرد شوهر کرد تو سن من بچه داشت!

زنداییام همه دوست پسر داشتند طلاق گرفتند دوباره این جدیده دوست پسرای قدیمش میان دم در خونش اینم لاس میزنه داییم دیگه کنار اومده

مادرم سن من رو داشت من ۴ ساله بودم همه دوستام دوست پسر دارند و هزار و یک مثال دیگه

نی نی سایت دقیقا عین تهرانه از آسمون و زمین ریخته توش و همه ادعای اصیل بودن و با فرهنگ بودن دارن و ۹ ...

جالبش اینجاست ادعای فرهنگ دارن ولی تا خلاف عقیدشون صحبت کنی دهن به هتاکی و فحاشی باز میکنن

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

در ضمن معمولا مشکل دارا میان اینجا. مثلا مشکل دوست پسر همسر این چیزها دارن. به خاطر همین عموما تو ...

سمی بودنش اینجابیشتر نمود داره که اگر زندگی خوب و معقولی داشته باشی و وفادارانه زندگی کنی یه عده عقده ای و حسود اینجا از فحش و توهین سرشارت میکنن

هفته پیش یه کاربر احمق اومد گفت زندگی زنهای متاهل سگیه...منم جوابشو گذاشتم کف دستش

همین عقده ای ها اجازه نمیدن خوشبخت ها از زندگیشون بیان تعریف کنن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بابا همین الان از تاپیک میام که دختره میگفت نود درصد جامعه قبل از ازدواج با دو سه نفر رابطه جنسی دار ...

هر کسی میانگین جامعه رو از افراد دور خودش میسنجه😂