2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ضرر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 77 پست
ضرر نکردی بعد عید هیچکی با اون طلایی که داره نمیتونه خونه بخره وحشتناک گرون میشه شما متری چند خریدی؟ ...

همین الانش بنگاهی ها نامردا مسکن مهر ۱۲۰۰ رو کردن ۲۲۰۰...خدا ازشون نگذره که الکی قیمت می زنن....آخه پنجاه میلیون بیشتر صد میلیون بیشتر نه هفت هشتصد تا به میلیارد بیشتر در عرض یک هفته، پس بعد عید قراره چقدر بزارن روش..احتمالا بشه سه میلیارد ب بالا خدا ازشون نگذره که آسایشمون رو گرفتن

دلم رو خوش کرده بودم یا مسکن مهر بخرم رفتم تو دیوار دیدم واویلا همه شدن بالای دو میلیارد

همین الانش بنگاهی ها نامردا مسکن مهر ۱۲۰۰ رو کردن ۲۲۰۰...خدا ازشون نگذره که الکی قیمت می زنن....آخه ...

متاسفانه مسکن یک ماهه تورم داره روش اعمال میشه وتا هروقت طلا بره روش اونم میره روش الآن بالفرض طلا ۲۲ میلیون شده ۲۲ میلیون میره روی قیمت هر متر خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانش بنگاهی ها نامردا مسکن مهر ۱۲۰۰ رو کردن ۲۲۰۰...خدا ازشون نگذره که الکی قیمت می زنن....آخه ...

بیا دور و بر فردیس مارلیک بخر مسکن مهرو ولش کن برو وکالتی بخر اگه اصلا نداری خونه من هفت سال وکالتی زندگی کردم فقط باید کدرهگیریش بهت بخوره همین

شاد و سلامت باشید 💐

متاسفانه مسکن یک ماهه تورم داره روش اعمال میشه وتا هروقت طلا بره روش اونم میره روش الآن بالفرض طلا ۲ ...

اره چند روز دلم خوش شده بود تا رفتم دیوار نگاه کردم دیدم واویلا شده...آرزومه وسایلم رو تو خونه خودم بچینیم نه ساله مستاجرم هفت خونه جابجا شدم دیگه توان ندارم ..حتی پیشنهاد روستا دادم به شوهرم ..ولی اونجا خونهها ویلایی و گرونتر از شهر

استارتر منم پارسال کلی طلا فروختن ک ماشین بخرم

بقول تو صفر صفر شدیم

چ پس انداز چه طلا و با کلی قررررض

الان اگر همون طلاهام بود 2 تا مثله همین ماشین تازه صفرشو میتونستم بخرم

ولی لحظه ای از این کارم پشیمون نشدم

بخدا آرامشی ک خونه خود آدم و ماشین خود آدم به اعضای خانواده میده با هیچی قابل جبران نیست

پول میاد و میره

بقول یک عزیزی همیشه میگفت بی پولی میاد و میره

ولی اگر جوش بزنی غصه بخوری یک مرضی بگیری تا آخر عمرت باهات هست

خیلی حرفش ب دلم نشست

بیخیال عزیزم تنتون سلامت باشع

تو این شرایط سخته

ولی گاهی وقتا اتفاقات دست ما نیست

خوزستانیم عزیز

همونجاها وکالتی بگیر ندارن مگه؟یه تیکه زمین بگیر؟یه زیرپله مغازه بگیر نمیدونم تبدیل به ملک کنی بعد خونه اش کنی اگر میشه

شاد و سلامت باشید 💐

بیا دور و بر فردیس مارلیک بخر مسکن مهرو ولش کن برو وکالتی بخر اگه اصلا نداری خونه من هفت سال وکالتی ...

نه اتفاقن قولنامه اصلن بدرد نمیخوره وپولش حیف میشه به نظرم متراژ کمتر بگیر ولی سند داشته باشه ها قبل اینکه اصلن معامله کنی اول به یارو بگو سند رو بده استعلام بگیرم مطمئن باشم شکایتی نداشته باشه بعد دیدی هیچ شکایتی نداشت اونوقت پول بریز براش

پولم نمیرسه ، فوقش بتونم ۱۴۰۰ جور کنم، به نرخ الان ۶۰۰ طلا دارم و به زمین می فوقش ۵۰۰ ببرن

همون پس بذار طلا بمونه اصلا بهش دست نزن تا پولت برسه برای خونه

شاد و سلامت باشید 💐

نه اتفاقن قولنامه اصلن بدرد نمیخوره وپولش حیف میشه به نظرم متراژ کمتر بگیر ولی سند داشته باشه ها قبل ...

چرا پول حیف میشه؟سال ۹۸دادم خریدم پولم پنج برابر شد از طلاهم بیشتر رشد کرد ...اصلا هم حیف نشد با ملک رشد کرد همینطوری اتفاقا بهتر هست از نخریدن خونه فقط باید کدرهگیری داشته باشه خانه قولنامه بخره نه وکالتی

شاد و سلامت باشید 💐