2777
2789

وقتی نوجوان بودم همسایمون توی روستای پدری سه تا بچه داشت و پسرش پزشکی آزاد قبول شد و هیچی پول نداشتن و فقط یک خونه توی شهر. پدره رفت خونه رو فروخت گاو خرید.و پسره رفت پزشکی ازاد و گاوها هم شیر میدادن و هم گوساله میزاییدن و هر ترم پدره برای پسرش یک گاو میفروخت خرج یک ترم یا دو ترم بده جزئیاتش نمیدونم. بعد اون چند سال بعد دختر اولش رفت پزشکی ازاد و پدره به همین منوال خرجش داد و بعد دختر دوم رفت پزشکی آزاد. خانواده خیلی خیلی زحمت کشیدن و خرج هر سه تا بچه رو تو پزشکی دادن.و از یک خانواده توی روستای کوچک سه تا پزشک اومد بیرون. و پسر اول هم مطب خصوصی زد توی مرکز شهر. و توی شهرستان خودمون هم مدیر بیمارستان شد. و هر دو خواهر هم پزشک شدن و مطب زدن. خلاصه باعث افتخار خانواده و محلمون هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمیزارن مادرشون بره سمت گاو و کارگر گرفتن و برای مادرشون موبایل و طلا خریدن و خونشون بازسازی کردن و...... و اون طرف هر سه با آدمای موفقی ازدواج کردن و زندگی خوبی دارن

افرین به این خانواده🥹✨️

منم همین میگم اگر خانواده به خودش سختی بده و بچه رو حمایت کنه همش جبران میشه. توی اون تاپیک میگفتن نهههه پدر وظیفه نداره خرج کنه فقط در حد معقول

در کل هر شغلی که خدمت به خلق باشه ارزشمند هست

به خدا پسره که شد مدیر بیمارستان شهرستانمون اینقدر سر و سامون داد بیمارستان رو. اینقدر خوب رسیدگی میکرد همه میگن حدا خیرش بده

خانوادگی باهوش بودن باهوش اصلی پدر خانواده

بله خونه رو فروخت دادگاو. از فروش گاو سه تا پزشک تحویل داد. الانم گاوداری داره چون دیگه خرج بچه ها رو نمیده و گاوهاش خیلی زیاد شدن و کارگر داره

وای از پدر اون خبر ندارید که شاید نتونه بده زورگرفتینا

اون پدر به خواسته خودش بچه هاشو به این دنیا اورده وظیفشه خرج زندگی و تحصیلشون رو بده یه بچه ۱۹ ۲۰ ساله چند سال کار کنه و درس بخونه به جایی برسه؟

تا وقتی بچه از اب و گل در بیاد و کاری دست و پا کنه پدر مادر وظیفشونه خرجش رو بدن و کمکش کنن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اون پدر به خواسته خودش بچه هاشو به این دنیا اورده وظیفشه خرج زندگی و تحصیلشون رو بده یه بچه ۱۹ ۲۰ سا ...

شرایط رو هم در نظر بگیرین بد نیست ی پدر چقد کار کنه۲۰۰هر ترم بده دانشگاه؟؟بجز خرج های دیگه؟؟یکم انصاف خوبه والا

چیزی ندارم برای گفتن فقط با دلتنگی میرم ♥️

شرایط رو هم در نظر بگیرین بد نیست ی پدر چقد کار کنه۲۰۰هر ترم بده دانشگاه؟؟بجز خرج های دیگه؟؟یکم انصا ...

شما میگی چکار کنن برن دزدی یا برن کار پاره وقت که به هیچ جا نرسن و همین پدر سرافکنده بشه؟

هرچی هم بگی من بازم میگم وظیفه پدر مادر همینه.

پس کی باید بده؟ همسایه ها و فامیل یا از اسمون بیفته؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

به خدا پسره که شد مدیر بیمارستان شهرستانمون اینقدر سر و سامون داد بیمارستان رو. اینقدر خوب رسیدگی می ...

آره خب

ولی خب تا وارد شغل های دیگه نشیم نمی تونیم بفهمیم اون شغل چقدر شریف هست

مثلا برای من پرستاری و منشی گری ارزشش از پزشکی پایین تر بود اما از وقتی وارد محیط بیمارستان شدم واقعاً شرافت این دوتا شغل هم دارم می بینم

اما خب مردم دورادور فقط به شغلی که اسم پیدا کرده ارزش میدن

من نمیگم پزشکی ارزش نداره

داره خیلی هم داره چون عمرش رو می ذاره پای نجات جان آدمیزاد

اما باور کنید شغل های دیگه هم خیلی خستگی و کوفتگی و ارزش دارند

مخصوصا من تو روانشناسی بالینی در عرض دوسه سال به خستگی روانی رسیدم دارم از پا درمیان

البته خستگی روانی افسردگی و این موارد نیست

یعنی خسته خسته خسته که دلت یک استراحت می خواد

و حرف هام هم واقعاً شعار نیست دارم می بینم

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

شما میگی چکار کنن برن دزدی یا برن کار پاره وقت که به هیچ جا نرسن و همین پدر سرافکنده بشه؟هرچی هم بگی ...

بسه دیگه حالتو ندارم اول صبحی چرت بگی ریپلای نکن

چیزی ندارم برای گفتن فقط با دلتنگی میرم ♥️

بسه دیگه حالتو ندارم اول صبحی چرت بگی ریپلای نکن

در حد و اندازه ای نیستی بخوام باهات بحث کنم برو پی کارت