2777
2789
گلم برای من کلا دفع شدنی نیس وفقط صدا و درد تولید میکنهچ حرفیه اخه همه همینو میگن🫠🤣

آخه شما پیاز به دستی خطرناکه تربچه و پیاز و اینا باد سازه

خب یکی از راه حل هاش همینه دیگه 🥲😅😅😅مگه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روده تحریک پذیر دارم آبم میخورم نفخ میکنم ، هرخاکی بگی به سرم ریختم ولی خوب نشدم ، جرئت نمیکنم ش ...

دفعت شله چون میخوام بدونم علایمش برای شما چه جوریه

آفرین از سردی زیاده ولی همه غذامون سرده

پنیر با سیاهدانه گردو کنجد بخور شیر بدون لاکتوز بخور ترب پیاز نخور ما تازه دکتر بودیم یه شربت بلغم داد با یه قرص نعنا حالا یکماه بگذره ببینیم چطور میشه گفت سعی کن روزی چند قاشق شیره انگور بخوری اگه خالی دوست نداره با سرکه سکنجبین بخور

دفعت شله چون میخوام بدونم علایمش برای شما چه جوریه

آره

قارو قور شکم و گاهی دلدرد ،اگه دستشویی داشته باشم ونرم لباس زیرم کثیف میشه واز همه مهمتر نفخ دائمی

شماچی ؟نفخ شدید داری یا قابل کنترل ؟

آره قارو قور شکم و گاهی دلدرد ،اگه دستشویی داشته باشم ونرم لباس زیرم کثیف میشه واز همه مهمتر نفخ دائ ...

کمی قابل کنترله ولی احساس دفع داری باید بدویی دسشویی خودش زجر آوره رفتم دکتر بهم مترانیدازول داده میگه شاید رودهات عفونت کرده من یه بسته خوردم ولی خیلی جواب نگرفتم حالا دلبسته مونده بخورم اگه خوب نشدم برم طب سنتی چون دکترای شیمیایی هیچی بارشون نیست نمیارن همش کلی دارو که عوارض داره

پنیر با سیاهدانه گردو کنجد بخور شیر بدون لاکتوز بخور ترب پیاز نخور ما تازه دکتر بودیم یه شربت بلغم ...

الان اینقد رودهام حساس شده آبم میخورم نفخ میکنم