2777
2789
عنوان

بلاخره جدا شدم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ها؟

یک اصطلاح متافیزیکی هست

که همون نیمه گمشده هست که در آخر به عشق واقعی منجر میشه ولی سخت ترین عشق جهان رو داره

و خودم خیلی بهش اعتقاد دارم اما اگر شما اعتقاد ندارید ذهن تون بهش مشغول نکنید بهتر هست 🙏🩷

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الهی بمیرم واست درکت میکنم ما میخاستیم ازدواج کنیم ولی خوب... از ی جاهایی خوشحالم ک الان شناختمش

خداروهزاربارشکر کن که بچه نداری که ب ازدواج نرسید ..من با یه بچه آواره خونه بابام.ماهی یهبار زنگ میزنه میگه چرا رفتی چرا صبر نکردی چرا دخترمو ازم جدا کردی...اعصاب و روانمو بهم ریخته

منظورت چطور رابطه ییه؟

کلا تعریفش خیلی زیاد هست که توی گوگل توضیح داده اما به نظر من هوش مصنوعی درست ترین تعریف رو ازش داره که حیف الان هوش مصنوعی خارجی وصل نیست

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

هر انتخاب اشتباهی تاوانی داره عزیزم بگو اینم تجربه و تاوان منه گریه کن زاربزن تا بگذرونیش نترس دق ن ...

من خیلی تاوانا دادم ک حقم نبود.. رابطه با اون خودش سختیه زیادی داشت و الان باید توان نبودنشم بدم واقعن منصفانه نیست:)

چرا اخه الان باید بشناسمش