2777
2789

سیب زمینی باید ۲ ۳ دقیقه قبلش ابپز کنی

کلی دردسر داره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

من مارک ایوولی دارم مدلش کلا با فیلیپس فرق میکنا ۱سال اما مضخرف و باز با روغن سرخ میکنم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی باید ۲ ۳ دقیقه قبلش ابپز کنیکلی دردسر داره

سیب زمینی نیمه آماده ها خیلی خوب میشه دردسرم نداره

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

هر چی مثل سیب زمینی همون ۱۸۰ بزار آنهایی که نیاز به پخت قوی تر داره ۲۰۰ به بالا مثل مرغ ، زمان هم من میزنم مثلا ۳۰ دقیقه یکی دو بار چک میکنم و زیر و رو اگه زودتر آماده شد برمیدارم اگه دیرتر باز زمان میدم

حین کار دما رو نمیشه تغییر داد ولی زمان رو میشه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من هیچ وقت ابپز نمیکنم فقط یکم روغن و ادویه میزنم میزارم تو سرخکن خیلی خوشممزه میشه

بخدا ک نمیپزه

۲۰ دقیقه با ۱۸۰ دقیه گذاشتم ۱۵دقیقه با ۲۰۰ گذاشتم

برا شما هم داغ کردنی اتومات میکنا ؟؟؟