2777
2789
عنوان

خیلی اذیت میشم به فرار فکر میکنم

117 بازدید | 13 پست

چند روزیه با خانوادم دعوام شده تقریبا شدید

خواهرم افسردگی داره و از بچگی هیچکس نمیتونه بهتر از خودش ببینه تا میبینه یه جایی من خوشحالم بدترومیشه بیماریش منم سعی میکنم نشون ندم خوشحالیمو خیلی

البته دارو هم مصرف میکنه

اما این چند روز من ناراحت بودم و باور نمیکنید خواهرم انگار افسردگیش درمان شده انگار دیگه همه چی خوب شده دور خونه راه میره اهنگ میزاره میرقصه اشپزی میکنه دائما زیرآب منو میزنه تو این دعواها تا اوضاع رو بدتر گنه منم بهش گفتم وقتی حالت بد بود تنها کسی که کنارت بود من بودم نکن اینکارو ولی بازم ادامه میده

پدر مادرم از این شرایط راضی هستن حاضرن اون بهبود پیدا کنه ولی من دیوونه کنن اونام اذیتم میکنن تا خواهرم احساس رضایت داشته باشه مثلا شده با فش کتک فلان هرچی بتونن

هر سه تاشون دارن دیوونم میکنن

خواهرت رسما ی دشمنه برات و بسیار حسوده .. اتفاقا تو خوشحال باش تلاشتو بکن موفق شو مستقل شو از اون خونه برو .. اگرم چیزی گفت بگو ب جای حسودی تو ام خودتو بکش بالا

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اجازه نمیدن خواهرم تحت درمان روانپزشکه ولی من نه

خواهرت که واقعا مشکل داره باید درمان بشه

ولی اگه میتونی خودت برو با یه روانشناس صحبت کن

و اینکه فعلا اهمیت نده و سعی کن خودتو بزنی به بی خیالی

و برای زندگی خودت وقت بزار و هرکاری که انجام میدی و یا میخوای بدی رو همه تلاشتو کن و رو خودت کار کن

خواهرت که واقعا مشکل داره باید درمان بشه ولی اگه میتونی خودت برو با یه روانشناس صحبت کن و اینکه فعلا ...

همش به خاطر چهرم مسخره میشم وضعیت درسیم هم تاثیر میزاره روش ننیدونم چه کنم

اصلا ببین این چیزا برات اهمیت نداشته باشن

ول کن اصلا مگه مهمه که کی چی فکری میکنه یا کی چی میگه

اینجور که متوجه شدم کنکوری هستی

بجاش الان فقط به درست فکر کن همین

مطمئن باش با قبولی تو یه رشته خوب همه چیز برات تغییر میکنه و یه ادم مستقل هم میشی

هنوز سن رشدته چهره مدام در حال تغییره مخصوصا اگه استایل خودتو پیدا کنی ببین منو یه زمان تایم مدرسه مسخره میکردن از قد بلندم چشمای درشتم لبای قلوه ایم دستای کشیده م رونام درشت بود زمان ما اینا مسخره شدن داشت چون لبا باریک مد بود چشما شهلا هیکل باریک بعد که ظاهرم به مرور شکل گرفت اعتماد به نفسم که اکی شد فهمیدم چقدر برای چیزایی اذیت شدم که واقعا حتی بدم نبود فکر کن آرزو میکردم ای کاش قدم کوتاه بود،یا بعدها الویت تعریفم چشم درشتم بود یا قد بلندم یا اندامم که بالا لاغر پایین درشت ،حتی ظاهر کسایی که مسخره م میکردنو یادم میاد از اینکه چقدر خودشون بد بودن ،ولی هرچی سنم بیشتر شد مخصوصا نوع تیپ و آرایشم که یاد گرفتم کلا زندگیم به قبل و بعدش تقسیم شد فهمیدم چیزی که منو بد نشون میداد عزت نفس پایین خودم بود در صورتی که وقتی پیداش کردم جزو کسایی بودم که همیشه چشم روم بود ،حالا میخوام بگم تورو چیزایی داره آزار میده که واقعیت نداره فقط بهت تحمیل کردن تمرکزتو بذار روی بالا بردن خودت از لحاظ فکری