2777
2789

از زندگیم سیر میشم دلم نمیاد دیگه نفس بکشم یادم میاد چقدر جلوی همه تحقیرم میکنه چند بار بهم گفت برو نمیخامت دیگه من کاری برات نمیکنم تا آخر عمرم ی روز طلاقت میدم نمیدونم پای چی واستادم میترسم میترسم برم بچه هام چی دوتا دختر دارم اونا رو چیکار کنم برم کجا پیش بابام که اونم دستش خالیه ی نونخور اضافه بشه آخه کجا برم چیکار کنم وقتی نمیتونم این همه تحقیر رو تحمل کنم ن میتونم برم بدون هیچ پشتوانه ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما متوجه شده پشتوانه نداری راهی نداری با سنگدلی تموم تحقیرت می کنه

که جلوی همه همه حرفی بهم میزنه بخدا خستم حس میکنم موندنم یعنی بقیه بیشتر با حقارت بهم نگاه میکنن

که جلوی همه همه حرفی بهم میزنه بخدا خستم حس میکنم موندنم یعنی بقیه بیشتر با حقارت بهم نگاه میکنن

خیلی سخته خدا بت صبر بده چقدر بی انصافه . خودت شرایطو طوری مهیا کن که حرفی برای گفتن نداشته باشه

برو سر کار یا تحمل کن ولی دختراتو قوی بار بیار

کجا برم سرکار آخه کی به دختر ۲۴ساله که تا سیکل خونده کتچار میدن هیچوقت بابام رو نمیبخشم کاش میزاشت درسم رو بخونم منی که بی زبون بودم رو چجوری این کارو کرد

کجا برم سرکار آخه کی به دختر ۲۴ساله که تا سیکل خونده کتچار میدن هیچوقت بابام رو نمیبخشم کاش میزاشت د ...

به هر حال میتونی درس بخونی و مدرک بگیری الان مجازی هم میشه

فیلم آموزش درس ها هم هست

نباید کم بیاری

اول زندگیت هست

خیلی سخته خدا بت صبر بده چقدر بی انصافه . خودت شرایطو طوری مهیا کن که حرفی برای گفتن نداشته باشه

هه میگم لباس بخر برام فک میکنید حذفش چیه میگه هیچوقت برات نمیخرم جلوی همه بهم گفت هیجان نمیزارم بری تا وقتی پیش منی برو منم عین گاو فقط گریه میکردم آخه کجا برم

به هر حال میتونی درس بخونی و مدرک بگیری الان مجازی هم میشه فیلم آموزش درس ها هم هست نباید کم بیاری ا ...

نمیزاره درسم رو ادامه بدم اگه برم دوری بچه هام بخدا خیلی سخته خیلی که بچت رو که هرشب پیشش میخابی و دیگه پیشش نباشی

هه میگم لباس بخر برام فک میکنید حذفش چیه میگه هیچوقت برات نمیخرم جلوی همه بهم گفت هیجان نمیزارم بری ...

خیلی سخته کاش اگه کمترین شرایطشو داشتی ولش می کردی می رفتی این آدم درست بشو نیست تا آخر عمر همینه مطمئن باش

خیلی سخته کاش اگه کمترین شرایطشو داشتی ولش می کردی می رفتی این آدم درست بشو نیست تا آخر عمر همینه مط ...

میدونی مشکلش چیه فکراش قدیمیه حتی وات هم رو گوشیم نباید باشه به هیشکی نباید زنگ بزنم هیجان نباید برم فقط خودش دلش گرفت با دوستاش بره بیرون من فقط تو خونه کلفتی باید کنم