2777
2789
عنوان

هزینه ی وکیل برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن دوم گرفتن باباشون عیب نیس؟ خرجی ندادنش عیب نیس ولی مادرشون قانونی اقدام کنه عیبه؟؟؟ بچه هاش خرجشو ...

من شاغلم اصلا وقت ندارم وگرنه من میرفتم دنبال کارش

تازه خونه ای که نشسته رو داره میزنه به اسم بچه ها بنده خدارو غیر مستقیم داره بیرون میکنه

خیلی دلم میسوزه پول وکیلم نداره

منم ندارم بهش بدم

وکیلام که هیچی

هزینه تمر و دستمزد و دفتر خونه و مبلاغای مختلف.من یک وام گرفتم.حتی توی دادن قسطش موندم.برای این موضو ...

سعی کن خودت هم جلسات دادگاه باشی حرف بزنی حالا یا قاضی قبول میکنه یا نمیکنه

ممنونم الان برای یه میلیارد چقدر بایدداد میشه عددشو بگین ممنونم عرف چیه

نداری هم درخواست اعسار بده هزینه دادرسی ندی سه نفر شاهد میخواد بعد درخواست وکیل معاضدتی کنین خود دادگاه وگیل میده هر وقت مهریه واریز شد حسابتون دفتر دادگاه هزینه رو کم میکنه

عزیزم اگه اشنا داشت و بلد بود رد نمیشد بازم نمیدونم ولی خودتم برو از حقت دفاع کن

متشکرم که گفتید.شنبه داداگاه...بهش زنگ میزنم میگم.🙏🏻🌺

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
من شاغلم اصلا وقت ندارم وگرنه من میرفتم دنبال کارش تازه خونه ای که نشسته رو داره میزنه به اسم بچه ه ...

وکیل رو بیخیال شین . زودتر مهریه رو اجرا بزاره تا خونه رو در صورت زدن به نام بچه ها بتونه پس بگیره. هیشکی توی فامیل نیس دستشو بگیره ببره دفتر خدمات قضایی؟؟؟؟

خب بهش بگو خودش تنهایی بره ایشون حرفاشو میگه و اونا شکایت تنظیم میکنن هزینه شکایت هم نهایت ۳۰۰ یا پونصد هزارتومنه

وکیل رو بیخیال شین . زودتر مهریه رو اجرا بزاره تا خونه رو در صورت زدن به نام بچه ها بتونه پس بگیره. ...

آره حتما میگم

من نمیدونستم همچین جایی هست

یکی رو پیدا میکنم ببرتش ممنونم از راهنماییتون

آره حتما میگممن نمیدونستم همچین جایی هست یکی رو پیدا میکنم ببرتش ممنونم از راهنماییتون

خواهش میکنم🌹 معمولا هر محله ای یه دفتر خدمات قضایی هس که دسترسی مردم راحت باشه ان شالله زودتر اقدام کنه.