2777
2789
عنوان

هزینه ی وکیل برای مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست
حالا کارشون خوبه؟

راستش نمیدونم.همه اش میگه من رای دادگاه میگیرم خیالت راحت.جلسه اول رد شد.گفت طبیعیه.حالا جلسه دوم.نمیدانم.اینقدرم استرس دارم.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
برا دادخواست برو دفتر خدمات قضایی اکثرا همونجا یه وکیل دارن که با قیمت مناسب دادخواست مینویسه. یا شو ...

خودش برام انجام داد.وجلسه داداگاهم خودش میره.جلسه اول هم رد شد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون بنده خدا خانومه پول نداره مرده رفته زن گرفته نه خرجی میده نه هیچی

نیازی به وکیل نیستا بره مهریشو اجرا بزاره با وکیل هم قسطی میکنن بدون وکیل هم قسطی میکنن.. اگه میخاد طلاق بگیره باتوجه به زن دوم گرفتن شوهرش دادگاه راحت طلاقش میده اگرم طلاق نمیخاد هیچ همون مهریشو اجرا بزاره قسطی میکنن.. باتوجه به وکیل گرفتن اطرافیان به این نتیجه رسیدم الکیه حق قانونیت باشه قاضی میده حقت نباشه کاریش نمیشه کرد

هم توافقی میشه هم درصدی تو درصدی پانزده نداریم پنج درصد هس و حق مالیات که یک چهارم پنج درصد بر عهده موکل هست و پرداخت هزینه دادرسی ولی سهم وکیل پنج درصد هس نمیتونه حتی شش باشه چون قید میشه اما توافقی هر مبلغی میتونه بگه

[QUOTE=409015954]نیازی به وکیل نیستا بره مهریشو اجرا بزاره.. اکه میخاد طلاق بگیره باتوجه به زن دوم گرفتن شوهرش دادگاه ممنون آخه سواد دزست وحسابی نداره کسی هم نداره باهاش بره

بچه هاش میگن نه بده و عیبه

وکیلا خیلی بی انصافن خیلییی نرخای فضایی دارن...من الان یک کاری دارم همین جوری داره مبلغ میبره بالا.ن ...

مبلغ دادخواست ۶۰۰ هس همه جای ایران تعرفه ها رو کانون وکالت یا همون اسکودا میده

عزیزم خودتم جلسات دادگاه برو از حقت دفاع کن وکیل پولشو میگیره پول براش مهمه نتیجه دادگاه به کتفش نیس ...

واقعا ؟؟؟😥😥😥😥من فکر کردم دیگه خودش اشنا داره و بلده انجام میده...

عزیزم خودتم جلسات دادگاه برو از حقت دفاع کن وکیل پولشو میگیره پول براش مهمه نتیجه دادگاه به کتفش نیس ...

هزینه تمر و دستمزد و دفتر خونه و مبلاغای مختلف.من یک وام گرفتم.حتی توی دادن قسطش موندم.برای این موضوع....یک مشکل اداری بود...همه اش میگه رای میگیرم.ولی عاخه هر دفعه یک چیز میگه.

[QUOTE=409015954]نیازی به وکیل نیستا بره مهریشو اجرا بزاره.. اکه میخاد طلاق بگیره باتوجه به زن دوم گ ...

زن دوم گرفتن باباشون عیب نیس؟ خرجی ندادنش عیب نیس ولی مادرشون قانونی اقدام کنه عیبه؟؟؟ بچه هاش خرجشو میدن که میگن بد و عیبه؟؟؟؟کاش یکی بود میبردش شکایت میکرد

که مال من نیست بنده خداخانومه سن و سالی داره مرده نه خرجی میده نه هیچی زنم گرفته این خانومه مونده با ...

یک میلیاردم دیگه نمیشه حتی باهاش خونه خرید