2777
2789
عنوان

چکار کنم

162 بازدید | 13 پست

با شوهرم بحث داشتیم منت میزاشت بهش گفتم اگه خرجی هم میکنی برای بچه هات هست یهو برداشت گفت این بچه ها رو نمیخواستم تو خودت میخواستیشون من اصلا نمیخواستم.خیلی بهم ریختم از حرفش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سکوت کن

عیب نداره اونا هم سختشونه

یکی به دو کردن فقط کار رو بدتر میکنه

زورشون میاد خرج میکنن واقعا زورم داره ...خرج خونه با منه وقتی میخوام خرید کنم عزا میگیرم فکر کن اوناچی میکشن...یکم همدیگرو درک کنیم ...قناعت کنیم انشالله درست میشه

روزتو به خاطر این چیزا خراب نکن به شوهرتم حق بده ازونور زیر این همه فشارن ازینور تو خونه هم باید حرف بشنون اون فقط امیدش تو و بچه هاتن دیگه برا کی میره سرکار خرجی درمیاره به چه امیدی میره یکم صبوری به خرج بده گناه دارن این مردا دهن به دهنشون نذارید

روزتو به خاطر این چیزا خراب نکن به شوهرتم حق بده ازونور زیر این همه فشارن ازینور تو خونه هم باید حرف ...

چطور آخه من اگه سختی دو عالم هم روی دوشم باشه حاضر نیستم حتی توی عصبانیت بگم بچه نمیخوام

چطور آخه من اگه سختی دو عالم هم روی دوشم باشه حاضر نیستم حتی توی عصبانیت بگم بچه نمیخوام

به دل نگیر به خاطر خدا ببخشش

امروزتم میگذره زیاد سخت نگیر

قدر داشته ها تو بدون رو این چیزا زوم نکن و افکار منفی تو پرورش نده