2777
2789
۹۰ درصد رشته ها هم که شغل پشت سرش نیست فقط درس خوندن صرفه

دقیقا دختر اومده میگه بابام کارگره حسابداری آزاد میخونم باباش بیچاره نمی دونست خود دختره می گفت می دونم آینده ای نداره خب خدا انصافت بده دختر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که از اونور بوم افتادی چکار کردی هیچی بچه اوردی فک کردی نبایدم خرجشو بدی

خرجشو دارم میدم پسرم مدرسه غیر انتفاعی درس میخونه جهت اطلاع تون

ولی همیشه باید میانه رو بود افراط و تفریط هر دو اشتباهه

اینا همون پدرشوهرها ومادرشوهرهای بدجنس آینده هستن که اصلا خوشبختی بچه هاشون براشون مهم نیست

دقیقاااا پدر شوهر و مادرشوهرمنن که خرجیشونم شوخرم میداد دیگه برا اینکه مجبور نشع قرض کنه من از خودم میزدم هیچی نمیخریدم پدرش و مادر نکرش هم دومتر زبون داشتن که ارهه ما هر چی داریم مال شماست اونوقت کفنم نداشتن مردن ازش استفاده کنن فقط زحمت داشتن که تهش حال خوبمون رو انداختن تو مسیر جدایی

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

چجوری دلت میاد؟ ی نگا ب وضعیت الان بکن (منظورمو میگیری)اینا لوسن؟ با این شجاعت؟

چرا همش میخاید همچی رو سیاسی کنید؟ چه ربطی به شجاعت داره؟ چتونه بچه ها

اینجا موضوع درمورد چیز دیگس

خدایا بسهه دیگهههه ...

دقیقا دختر اومده میگه بابام کارگره حسابداری آزاد میخونم باباش بیچاره نمی دونست خود دختره می گفت می ...

مونده به ذات بچه ،طرز تفکر بچه

یکی خودشیفته و خودخواهه منم منم زیاد داره

یکی دیگه نه دلسوز هس

چرا همش میخاید همچی رو سیاسی کنید؟ چه ربطی به شجاعت داره؟ چتونه بچه ها اینجا موضوع درمورد چیز دیگس

بابا چرا چرت میگی حرف سیاسیش کو؟ کو کپی کن ببینم کو؟

شجاعتشونو همه میدن بیشتر ع نسلا دیگس

خودم پسرم سال دیگه کنکور یه

بهش گفتم تلاشتو بکن دولتی بیاری ولی اگر نشد بدون هیچ اتلاف انرژی و وقتی میدارم آزاد یا غیر انتفاعی اونم نشه بیرون از ایران

تمام سرمایه زندگی پدر و مادر آینده خوب فرزند هست نه پول و خونه

اون رو هر کسی با تلاش بدست میاره ولی تحصیلات زمان داره انگیزه نیاز داره اگر الان حامی نباشم کی باشم

میگین لمینیت واجب نیست شهریه واجبه

آخه ۷ سال اونم تو این اوضاع و گرونی که هیچ چیزی ثبات نداره ، اگر بفرسته بره دو سال رفت ،بعد دوسال تورم کمر باباشو میشکنه اصلا اوضاع مردم ما طوری نیست که حتی پدرش اگر الان میتونه از پسش بر بیاد هیچ تضمین نداره که تا هفت سال آینده هم بتونه ساپورت بکنه اونوقت اگر وسط کار بگه دیگه نمیتونم شهریه بدم که بدتره چرا الانو میبینید فقط

خرجشو دارم میدم پسرم مدرسه غیر انتفاعی درس میخونه جهت اطلاع تونولی همیشه باید میانه رو بود افراط و ت ...

نه عزیزم با این شرایط بشینید ببینید اگه دیدید توان دیدن روزی زو دارید که دندون هاتون نابود شه و خرج بچتون کنید اونوقت بیارید که این یعنی بلوغ والد شدن لچه ای که پدر و مادر اینجوری داسته باشه بچه دل رحمی میشه که خودش شرایط مالی رو میسنجه و هیچوقت از حق خانوادش بیشتر نمیخواد اما برعکس اونایی که خرج نمیکنن یه بچه تحویل جامعه میدن که به خودسون و بقیه رحم نمیکنع

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

من یک مادرم اگه خرجی برای بچه ام میکنم وظیفه ام هست هیچ منتی سرش ندارم ما انسانیم وقتی بچه ای را بدن ...

تو با این تربیت و طرز حرف زدن واسه بچت متاسفم که چنین مادر بی فرهنگی داره