2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه حق دارهاون زمان اون نوع برخورد اشتباه هستخودمو مثال میزنم به کسی بر نخورهوقتی من از نظر روانی هن ...

شما تضمین میدی که تا ۷ سال آینده خم بتونه از پسش بربیاد ؟ اصلا اون نه درباره خودت فکر میکنی ۷ سال آینده کجایی ؟ یک اوضاعی شده که آدم باید برنامه ریزی کنه برای مخارج خانواده ش نمیتونه که یجا بده برای شهریه ای که معلوم نیست بتونه ترم های بعدی هم ساپورت کنه یا نه

دقیقا دختر اومده میگه بابام کارگره حسابداری آزاد میخونم باباش بیچاره نمی دونست خود دختره می گفت می ...

در کل کسی که داره باید هزینه کنه ولی کسی که نداره واقعا انتظاری نیست

شما چرا اصرار دارید از کار نکرده و بی مسئولیتی اون پدر حمایت کنی

سلام آدم تعجب میکنه . باور میکنی منو و خانوادم از دیشب برا اون دختر ناراحتیم .خودش میگه خونه داریم ماشین و ۱۳۰ حداقل درامد باباشه مامانش هم شاغل بود و دختره هم تک فرزند .

اگر این وسعش نمیرسه پس کی میرسه ؟

والا دختره خیلی هم خوب بود تو این دوره و زمونه نشسته بود خونده بود

اصلا آدم تعجب میکنه از بعضی پدر و مادرا و حمایت بعضی خانما اینجا

چی میگی عزیز؟! ماهی ۱۳۰ میلیون پدر استارتر حقوق میگرفتاگرم ترمی صد و بیست میلیون بوده باشه تو شیش ما ...

بابای من ماهی 150 تا 300 تومن متغیر درامد داره

ولی خرجای دیگم هست بچه های دیگم هستن با نصف درامد یکماهش میتونه برام بهترین گوشی بگیره، ولی نمیگیره چون معتقده نیاز نیست منم نمیتونم چیزی بگم چون حقم داره اون کار میکنه زحمت میکشه و البته خرج های خواهر برادرامم ضروری تر از من هست

ولی کلا تا وقتی دستت تو جیی خودت نباشه بقیه میتونن نظر بدن درمورد هرچیزی از زندگیت، خرجات، نیازات و هرچی

خدایا بسهه دیگهههه ...

چی میگی عزیز؟! ماهی ۱۳۰ میلیون پدر استارتر حقوق میگرفتاگرم ترمی صد و بیست میلیون بوده باشه تو شیش ما ...

من اون دختر منظورم نبود که شخص اون خانم دارم میگم بچه ها کلا پر توقع شدن استاد خودم بسیااار ثروتمند گفت بچمو بهترین دبیرستان میفرستم کلی پول خرجش میکرد اما دیدم از هیچ تلاشی واسه خورش نمیکنه حمایت مالیمو ازش برداشتم اتفاقا خیلی هم آدم شریف و دانایی هست . الان منظورم کلی هست نه یک شخص خاص

شما تضمین میدی که تا ۷ سال آینده خم بتونه از پسش بربیاد ؟ اصلا اون نه درباره خودت فکر میکنی ۷ سال آی ...

از روزی که تصمیم گرفتم بچه دار شدی تا روزی که خدا عمرمو بگیره براش تلاش میکنم برای آینده اش برنامه ریزی کردم

برای موفقیت و حال خویش از تمام خودخواهی هام گذشت میکنم

بحث مسئولیت پذیری هست نه فداکاری

اگر نمیتونی شما آدم بچه دار شدن نیستی

اوضاع هر جوری باشه هر چی بشه

والد خوب شرایط رو برای پیشرفت فرزند محیا میکنه

خب پول داره ولی خودش هم لازم داره یک عمر کار کرده الان میخواد به خودش برسه

کسی نگفته به خودش نرسه ولی کاش حداقل پول دانشگاه دخترش رو هم میداد این دختر 12 سال درس خونده که به اینجا برسه ولی باباش حتی اجازه نداده واسه رشته های دیگه انتخاب رشته کنه .

منم داداشم دانشگاه قبول شده بود یادمه خیلی تامین هزینه برای خانوادم سخت بود مادرم انگشتر و گوشواره اش را که خیلی دوست داشت برد فروخت ولی به داداشم گفت حق انصراف نداری شده کلیه هامو بفروشم باید بری دانشگاه الانم داداشم وضعش خیلی خوب شده

من خودم بودم بین لمینت و آینده بچم بچم را انتخاب میکردم