2777
2789

بخاطر تغییرات هورمونی که دارم خیلی وزن اضافه کرده بودم خدا رو شکر زیر نظر دکترم بهتر شدم ولی انگیزه لازمم. یک جو خودمونی دور همی باشه 😍😍

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

خودم مانکنم من

خیلی خوشحالم از اینکه تو به دنیا اومدی تودنیا فهمید که توانگار نیمه گمشدم‏ی تو ، زندگی خیلی خوبه چون که خدا تورو داده روز تولدم برام فرشتشو فرستاده خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم آورده دنیا یه دونه اون یه دونه پیش منه خدا فرشته هاشو که نمیسپره دست همه تو نمیومدی پیشم من عاشق کی میشدم به خاطر اومدنت یه دنیا ممنون توام خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم خدا مهربونی کرد تورو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیم از مانکن گرفتی یا کالری شماری میکنی باهاش؟

کالری شماری میکنم .

قبلا با متخصص تغذیه در مورد رژیم و غذاها مشاوره داشتم .

مثلا غذاهای ناسالم کم میخورم

حتی پیتزا رو سعی میکنم گوشت چرخ کرده داره بگیرم

میوه و آب و سبزیجات و گوشت ابپزی تو وعده هام باشه

باشگاه هم بدنسازی میرم که دیسک گردن و کمر و پا و سیاتیکم دارم اذیت نشم

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

کالری شماری میکنم .قبلا با متخصص تغذیه در مورد رژیم و غذاها مشاوره داشتم .مثلا غذاهای ناسالم کم میخو ...

به به عالیهههه موفق باشی عزیزم منم کالری شماری میکنم خیلی خوبه وزن کم میشه منم پیاده روی خیلی دارم❤️

منم برنامه مانکن رو دارم

رژیمم

اما از رژیم خسته شدم

قد و وزنت چنده؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

به به عالیهههه موفق باشی عزیزم منم کالری شماری میکنم خیلی خوبه وزن کم میشه منم پیاده روی خیلی دارم❤️

آره خیلی آرامش داره به نظرم اینجوری

با خیال راحت جلو میری نه اینکه فشار بیاد بهت 🥴

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

منم برنامه مانکن رو دارمرژیمماما از رژیم خسته شدمقد و وزنت چنده؟

من رژیم سخت ندارم فقط سعی میکنم سالم بخورم و درست

وزن قبلی شده بود نود و خورده ای الان شده هفتاد و هفت

قد 154

من سه بار کم کردم اینبار تغییرات هورمونی شدید داشتم که همه چیم ریخت بهم

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

من رژیم سخت ندارم فقط سعی میکنم سالم بخورم و درست وزن قبلی شده بود نود و خورده ای الان شده هفتاد و ه ...

منم خسته شدم از رژیم

انگیزه مو از دست دادم

دو روزه خودم ول کردم....!!!

از امروز باز میخوام شروع کنم

وزنم 70

قد 160

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ✅...... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

منم خسته شدم از رژیمانگیزه مو از دست دادمدو روزه خودم ول کردم....!!!از امروز باز میخوام شروع کنموزنم ...

آدم از سالم بودن که نباید خسته بشه .

لذت داره که مراقب خودتی

مثل دیدن طلا تو دستت

خودتو تو آیینه میبینی کیف میکنی

ما میتونیم 😍😍😍🤌🌻

آدم از سالم بودن که نباید خسته بشه .لذت داره که مراقب خودتیمثل دیدن طلا تو دستت خودتو تو آیینه میبین ...

خواهر نمیتونم اونجورکه میخوام غذا بخورم

مدام گرسنمه و ضعف و سردرد دارم

چ لذتی اخه

همش عذابه