2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید ذهنم خیلی درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست
با خانم کیانا موافقم اگه برا دوستی نمیخواست قصدش ازدواج بود به مامانت میگفت به نظر من اصصصصلا پا ن ...

خب من میگم با من اصن صحبت نکرد با مامانم صحبت کرده بود گفته بود دختر خانومتون ک گفتین قبول شد؟ بعد مامانم گفته بود ن نشده و اینا بعد بهش گفته بود دعا کنید قبول بشه

دکتره گفته بود انشالله منم دعا میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

یعنی چطوری؟ میگم من اصن کاری بهش نداشتم خودش از وقتی وارد دارخونش شدم نشستم رو صندلی سرم گرفتم بالا دیدم داره نگاهم میکنه با لبخند ملیح بعد سرم انداختم پایین با یه صدای بلندی حرف زد سرم گرفتم بالا دیدم باز چشم ازم بر نمیداره منم رفتم بیرون بعد یه موقعیت مناسب پیدا کرده بود از مامانم سوال پرسیده بود بعد اینم ک مامانم برا زنه تعریف کرد گفت اگ دخترم دکتر بشه موقعیت های خوبی گیرش میاد با نوشته روی دارو مواجه شدم

شهرکوچک هست دقیقا کنایه از اینه که محیط طوری هس که همه از هم اطلاع دارن و همو به خوبی میشناسن

خب ک چی من ک کاری نکردم اون ک نمیاد بگه تو ادم بدی هستی به اون چ ک من ادم خوبیه ام یا بد من میگم حتما اون زنه چیزی بهش گفته پشت سرم حرف زده یا مثلا بهش گفته تو با فلانی ازدواج کردی یا پیشنهاد دادی اونم جا خورده ولی مامان من اینطوری نگفته بود من گمان میزنم

به نظرم یا دوست دوست پسرت بوده یا دوست دوست پسر دوستت از اون طریق میشناسه با اون لبخند ملیح اول و او ...

نه بابا نبوده به نظر تو دکتر با این پسرا دوست میشه؟ اونا با ادمای لول بالا دوست میشن این ک مطمئنم نبوده منم دوست پسرم مال روستا های این شهر بوده ک این دکتر اینجا غریبه اصن امکان نداره با اونا دوست باشه

فقط دو بار رفتم مغازش همین

به نظرم از فکرش بیا بیرون تو فاز خواستگاری و ازدواج نیست تو بری دانشگاه پر این جور چیزاست آنقدر بی د ...

ن خیره شدنش بی دلیل نبود از خوشش اومدن میومد چون حتی بیرون مغازه هم بودم نگاه میکرد و الان با این نوشته مواجه شدم میگم یعنی چی شده ولی رفتارش عوض نشده با مادرم و من دیگ نرفتم اونجا