2777
2789

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه روز رفتیم توی دارخونه یه دکتری بعد من کنکور داده بودم مامانم به دکتر دارخونه داره گفت دختر منم مثل شما میخواد دکتر بشه

اینم بگم دکتر مرد بود

گفت انشاللله بشه

بعد از ۶ ماه باز دیدمش

خیلی نگاهم کرد وحشت ناک انگار خیلی خوشش اومده بود بعد از مامانم پرسیده بود دختر خانومتون قبول شد یا ن مامانم گفته بود ن بعد اون دکتره گفته بود انشاالله میشه

بعد رفتیم خونه یکی دوستامون مامانم گفت فک کنم اون دکتره از دختر من خوشش میاد و اگه دکتر بود خاستگاری میکرد

بعد دوباره رفتیم مغازش دیدم رو دارویی ک به من داد نوشته شده شهر کوچک است

ذهنم درگیر شده منظورش یعنی چی

یعنی اون زنه چیزی رفته بهش گفته

منظورش یعنی چی اخه مامانم فقط حسش رو به اون زنه گفته اخه چیز خواسی نگفتهدک چرا باید اینجوری بگه

اگه با دوستای ما ارتباط داره و ما خبر نداریم خیلی لاشین همشون

بازم تاپیک زدی. نه ازت خواستگاری کرده نه چیزی .

نه هم سطح ات هست

بیخیال شو. اون زنده هم شاید نگفته اون زنده هم مثل مامانت شاید پیش کس دیگه ای گفته اونم رفته گفته.

نگران چی هستی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم تاپیک زدی. نه ازت خواستگاری کرده نه چیزی . نه هم سطح ات هست بیخیال شو. اون زنده هم شاید نگ ...

خب منظور حرفش یعنی چی یعنی بهم بی احترامی کرده؟

من اینجوری حس میکنم گفته ک تو چی هستی

درصورتی ک من خودمم فارغ تحصیل تیزهوشانم فقط درس نخوندم خوب و گرنه پتانسیل شو دارم فقط میخوام بدونم مسخره شدم یا ن؟

اول بگم درست رو حتما بخون دوم اینکه به نظر من آشنای کسی درمیاد که اینو نوشته سوم اینکه من حس میکنم میخواد باهات سر صحبتو باز کنه وارد رابطه بشه حس میکنم از تو خوشش اومده وگرنه چرا کسی باید یادش بیاد ۶ ماه پیش مشتریش کی بوده؟

فعلا ۲۰ سالته بیخیال این بازیها شو و بچسب به درست که آیندتو درست میسازه،دکترم نمیاد تورو بگیره اگر کنکور قبول نشی فوقش یکم باهات دوست بشه برای هوسبازی،پس بیخیال اون داروخانه ی کوفتی

من حس ششم قوی دارم فقط اونجا باشم یه نظر ببینمش تا ته ماجرا رو برات میگم یه جاری دارم بارداره ۶ ماهه به کسی نگفته حالا اعلام کرده ۳ ماهه که بود من گفتم به خواهر شوهرام گفتم بارداره اونا گفتن نه بابا اصلا امکان نداره و فلان حالا اومدن سر حرف من

فعلا ۲۰ سالته بیخیال این بازیها شو و بچسب به درست که آیندتو درست میسازه،دکترم نمیاد تورو بگیره اگر ک ...

ن اصن جرئت نکرد با خودم صحبت کنه یا بی احترامی نکرد از مامانم فقط پرسیده بود وگرنه من بعد اون ک هنوز نفهمیده بودم تنهایی رفتم خرید کردم هامون جا شماره میاد برا هوس بازی ولی ن بعدا از مامانم پرسیده و جو کرده بود

منم نگفتم بیاد بگیره مامانم گفت دکتر بشی موقعیت های خوبی داری مث این ک بهت زل زده بود و چشم ازت بر نمیداشت گیرت میاد به اون زنه هم همینو گفت ما ک نگفتیم بیاد بگیره من میگم یعنی چی شده ک اینجوری نوشته

من حس ششم قوی دارم فقط اونجا باشم یه نظر ببینمش تا ته ماجرا رو برات میگم یه جاری دارم بارداره ۶ ماهه ...

خب حالا درمورد من چی میگی

ن اصن جرئت نکرد با خودم صحبت کنه یا بی احترامی نکرد از مامانم فقط پرسیده بود وگرنه من بعد اون ک هنوز نفهمیده بودم تنهایی رفتم خرید کردم هامون جا شماره میاد برا هوس بازی ولی ن بعدا از مامانم پرسیده و جو کرده بود

منم نگفتم بیاد بگیره مامانم گفت دکتر بشی موقعیت های خوبی داری مث این ک بهت زل زده بود و چشم ازت بر نمیداشت گیرت میاد به اون زنه هم همینو گفت ما ک نگفتیم بیاد بگیره من میگم یعنی چی شده ک اینجوری نوشته

به نظرت چی شده؟