2777
2789

عزیزم خاله من بیمارستان بین المللی شهرمون پر پر شد و اصن یه دکتر حسابیم بالاسرش نبود چون روز تعطیل بود و گفتن ما نمی تونیم با دکتر تماس بگیریم که روز تعطیل بالاسر مریض بیاد اون بیمارستان دولتیه که میشه روز تعطیل دکترو کشوند بیمارستان اینجا نمیشه..

خودتو بابت بیمارستان دولتی سرزنش نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی وجدانم همشون 90 درصد بی وجدان

هممون عزیز از دست دادیم خدا صبرتون بده خیلی سخته 🫂🫂.

میدونم الان جای گفتن این حرف نیس ببخشید ولی ظرفایی که استفادهمیکنین تفلونه؟؟؟ اگه میشه تعویضشون کنین ظروف مسی و روحی استفادهکنین اینکه دوتا عزیز از دست دادین شاید بخاطره پخت و پز نامناسبه.

چطور عزیزم یه کم تو ضیح میدی

میگن در صورتی که از قاشق فلزی استفادنکنین یا بنا به هر دلیل دیگه ای ظرف تفلون خش برداره متاسفانه ذرات نانو مضر وارد غذا میشن.. یا استفاده از چای توی لیوان پلاستیکی استفاده از ظروف پلاستیکی و غذای گرم

منم دوتا داداش از دست دادم اولی سالش بود

من سه تا اما اون دوتا رو من به دنیا نیومده بودم این یکی وقتی من نه سالم بود اون هفت سالش بود افتاده بود تو آب استخر جلو خودمون آوردنش بیرون، خیلی سخته خدا بهت صبر بده

[QUOTE=409015586]عقل هم مهمهک ندارم[/QU

چرا غم میخوری از بهر مردن

مگه آنها که غم خوردن نمردن

مرگ بخشی از زندگی باید بپذیریم خودت ناراحت نکن من هم عزیز از دست دادم باید دخترهای قوی باشیم از همین جا بغلت میکنم

هممون عزیز از دست دادیم خدا صبرتون بده خیلی سخته 🫂🫂. میدونم الان جای گفتن این حرف نیس ببخشید ولی ظ ...

چقد ترسناک من باردارم و تو ظروف پلاستیکی اینا غذا میخورم یا تو ماکروفر غذا تو ظرف پلاستیکی گرم میکنم اتفاقا تازه تفلونم خش خشی شده

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد ترسناک من باردارم و تو ظروف پلاستیکی اینا غذا میخورم یا تو ماکروفر غذا تو ظرف پلاستیکی گرم میکنم ...

نگران نباش سعی کن ظروف تفلونی که خط افتاده استفاده نکنی غذای گرم توی ظروف پلاستیکی استفاده نکنی