عزیزم خاله من بیمارستان بین المللی شهرمون پر پر شد و اصن یه دکتر حسابیم بالاسرش نبود چون روز تعطیل بود و گفتن ما نمی تونیم با دکتر تماس بگیریم که روز تعطیل بالاسر مریض بیاد اون بیمارستان دولتیه که میشه روز تعطیل دکترو کشوند بیمارستان اینجا نمیشه..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هممون عزیز از دست دادیم خدا صبرتون بده خیلی سخته 🫂🫂.
میدونم الان جای گفتن این حرف نیس ببخشید ولی ظرفایی که استفادهمیکنین تفلونه؟؟؟ اگه میشه تعویضشون کنین ظروف مسی و روحی استفادهکنین اینکه دوتا عزیز از دست دادین شاید بخاطره پخت و پز نامناسبه.
میگن در صورتی که از قاشق فلزی استفادنکنین یا بنا به هر دلیل دیگه ای ظرف تفلون خش برداره متاسفانه ذرات نانو مضر وارد غذا میشن.. یا استفاده از چای توی لیوان پلاستیکی استفاده از ظروف پلاستیکی و غذای گرم
من سه تا اما اون دوتا رو من به دنیا نیومده بودم این یکی وقتی من نه سالم بود اون هفت سالش بود افتاده بود تو آب استخر جلو خودمون آوردنش بیرون، خیلی سخته خدا بهت صبر بده