2777
2789
عنوان

اشتباه دخترای فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 21247 بازدید | 231 پست
اصلا بحث عدم کفویت اینجا مطرح نیست. که اگر اینو شما نشونه غدم کفویت میدیدی مرد کارخونه دار هم نباید ...

معمولا هم این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خانم تو خانواده ی ثروتمندی باشه

اتفاقا مهم ترین موضوع تو ازدواج همین کفویت هست

الانم با گذشته فرق داره که آقایون بخوان حتما خانمشون خانه دار باشه یا یه شغل سبک داشته باشه

الان اکثرا با همکار و هم رشته ی خودشون ازدواج میکنن

شماهم اصلا منطقی نیست که بگید خانمای معلم خیلی سطح بالایی دارن ولی آقایون معلم نه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اون معلم برای پولش زحمت نکشیده و درس نخوانده؟؟؟ فقط پسره زحمت کشیده؟؟؟چرا دختره باید پولش را بده ...

پس آقای معلم زحمت نکشیده که این جوری این خانم بی ارزشش میکنه .

کاش تو گزینش معلما منطق هم میزاشتن .

چنان معلمای آقا رو کوبیدن و معلمای خانم رو بالا بردن .آدم مات میمونه .

نه به اون شوری نه به این بینمکی میخوای قبول کن یا نه الان هیچکس دیگه به معلم ها به چشم قدیم نگاه نمی ...

اینکه الان دانش آموزا به معلم ها احترام سابق رو نمیزارن از پررویی و بی شخصیتی خودشونه و تربیت خانوادگی شون رو نشون میده الانم معلم زحمت کش کم نداریم من خودم تو مدرسه میبینم که چقدر اکثر معلم ها زحمت میکشن حتی تو همون روزهای تعطیل که آموزش مجازی زحمتش بیشتره براشون درصورتی که همه فکر میکنن معلم نشسته تو خونه داره خوش میگذرونه

این تنفر شما از معلم ها طبیعی نیست گلم یه دلیل پنهان داره حتی اگه خودت ندونی من خودم کارشناسی و ارشد روانشناسی دارم احتمالا دوست داشتی معلم بشی نشده و الان به صورت تنفر داره خودشو نشون میده ریشه مشکلتو پیدا کن و سعی کن برای آرامش خودت از هیچکس متنفر نباشی😁منکه والا به نظرم همه شغل ها محترمن و از هیچ شغلی متنفر نیستم چون خودم چیزی که دوست داشتم و براش تلاش کردم رو به دست آوردم حالا شما ببین مشکلت کجاست😁

خوش باشی گلم😀🙋♀️

استارتر عزیز نوش جانتون ولی معلمین عزیز هفته ایی ۲۴ ساعت موظفی دارن که میشه ۳ روز کاری. دی ماه و خرد ...

الان استارتر شکایت کرد از حقوق کمش ؟؟

من کل تاپیک رو خوندم هیچ جا نکفت حقوقم کمه

چرا واقعا یه آقای فرهنگی رو منزلت اجتماعیشو میاری پایین؟ اونم آقای فرهنگی زحمت تکشیده؟خانم فرهنگی ز ...

منزلت اجتماعیشو نیوردم پایین اتفاقا شغل بسیار شریفبه. من بحثم در مورد حقوق و درامد بود فقط

الان استارتر شکایت کرد از حقوق کمش ؟؟من کل تاپیک رو خوندم هیچ جا نکفت حقوقم کمه

من جواب پستی رو ریپلای کردم که بابت حقوق بود. دعوا دارید؟ اگر هم دعوا داشته باشی من با کسی دعوا ندارم.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.