2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید ذهنم درگیره

210 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه یه روز رفتیم توی دارخونه یه دکتری بعد من کنکور داده بودم مامانم به دکتر دارخونه داره گفت دختر منم مثل شما میخواد دکتر بشه

اینم بگم دکتر مرد بود

گفت انشاللله بشه

بعد از ۶ ماه باز دیدمش

خیلی نگاهم کرد وحشت ناک انگار خیلی خوشش اومده بود بعد از مامانم پرسیده بود دختر خانومتون قبول شد یا ن مامانم گفته بود ن بعد اون دکتره گفته بود انشاالله میشه

بعد رفتیم خونه یکی دوستامون مامانم گفت فک کنم اون دکتره از دختر من خوشش میاد و اگه دکتر بود خاستگاری میکرد

بعد دوباره رفتیم مغازش دیدم رو دارویی ک به من داد نوشته شده شهر کوچک است

ذهنم درگیر شده منظورش یعنی چی

یعنی اون زنه چیزی رفته بهش گفته

منظورش یعنی چی اخه مامانم فقط حسش رو به اون زنه گفته اخه چیز خواسی نگفتهدک چرا باید اینجوری بگه

اگه با دوستای ما ارتباط داره و ما خبر نداریم خیلی لاشین همشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسود

حالا مطمئنی از تو خوشش اومده؟

مامانت نباید به کسی بگه

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

مادرتون هم خوش اشتها بوده حالا رتبه زیر سه هزار تونستی بیاری

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
حسود حالا مطمئنی از تو خوشش اومده؟ مامانت نباید به کسی بگه

اره خوشش اومده بود کسی ک از روی یه دختر چشم بر نمیداره و بعد از ۶ ماه میاد امار میگیره از مامانت میپرسه دخترت قبول شده یا ن اگ براش مهم نبودم انقد بهم نگاه نمیکرد و توجه نشون نمیداد و نمیرسید به نظرم

بیخیال باشید دیگه داروخانه اون خرید. به نظرم اگه به گوشش رسیده آبرپی اونم رفته.

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
قطعا حسود این وسط نیست چون نه خاستگاری صورت گرفته ن شما قبول شدی پس دلیلی نداره کسی حسادت ک ...

ن اون زنه فک کنم فک کرد خوشش اومده فورا منو میخواد ولی مامانم گفت فک کنم خوشش میاد مطمئن هم نبود ولی من حس میکنم چیزی رفته گفته ولی چطوری روش شده یعنی اون دکتره با این زنا ارتباط داشته؟

مادرتون هم خوش اشتها بوده حالا رتبه زیر سه هزار تونستی بیاری

خب چه اشکالی داره مادرها همش بهترین برای بچشونمیخوان

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

یعنی چی شهر کوچک است 😂😂😂

شایدم یک کلاغ چهل کلاغ شده معلوم نیست از طرف مادر شما چی بهش رسیده.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی