2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید ذهنم درگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست
خب چه اشکالی داره مادرها همش بهترین برای بچشونمیخوان

بهترین یعنی اینکه هم سطح ات باشه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر عجیب

کاش مامانا هر حرفی تو ذهنشونه درباره بچه هاشون نمی گفتن

البته شاید منظور دکتره اینه که دلم میخواد یه حرکتی بزنم برا آشنایی باتو ولی تو این شهر کوچیک نمیشه

یاد این افتادم که یه مدتی برا درمان آلرژی پیش یه دکتری می رفتیم دکتره خیلی خوش مشرب بود من از رفتارش خوشم اومده بود نه این که جذبش بشم فقط به عنوان یه آدم که از ادم دیگه خوشش میاد

بعد مامانم یه بار به من گفت من زودتر میرم مظب بعد تو بیا

وقتی رفتم دکتره مث یخ باخام رفتار کرد اصلا عجیب وبد

انگار مامانم بهش تذکر داده بود که مثلا زیادی با دختر من صمیمی برخورد نکن

مامانم خیلی جاها با رفتارای اینجوریش باعث شده که هیشکی جرات نکنه با من کوچک ترین تعاملی داشته باشه

نه مامانم گفت فک کنم از دخترم خوشش اومده اگ دکتر بود میخواستش چیز بدی ک نگفت

دکتره که از هیچی خبر نداشته. و این حرف به گوشش رسیده حتما. این خوش آیند نیست. بخصوص شهر کوچک باشه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
یعنی چی شهر کوچک است 😂😂😂 شایدم یک کلاغ چهل کلاغ شده معلوم نیست از طرف مادر شما چی بهش رسیده.

مامانم میگه شاید اتفاقی روی دارو چیزی نوشته شده بوده و اصن کار اون نباشه اتفاقی دست تو رسیده

شهر کوچیکه یعنی خبرا میپیچه فک کنم من دارم از شما میپرسم

بعد اون اگه بالغ بود

نمیفهمید شاید الکی حرف در بیارن؟

منظورش یعنی چی؟

وای چقدر عجیب کاش مامانا هر حرفی تو ذهنشونه درباره بچه هاشون نمی گفتن البته شاید منظور دکتره اینه ...

وا یعنی چی نمیشه؟

من میگم یا اتفاقی بوده یا اینکه چیزی بهش گفتن و بدش اومده ولی همچنان خوش برخورده و اول سلام میکنه

حتی من توجه کردم به کسی سلام نمیکنه فقط به من و مامانم سلام میکنه

ن اون زنه فک کنم فک کرد خوشش اومده فورا منو میخواد ولی مامانم گفت فک کنم خوشش میاد مطمئن هم نبود ولی ...

بیخیال انقدر سناریو نچین

منم باشم یه مادر کنکوری بهم این حرفو بزنه تو ذهنم سوژه میشه و طرفو یادم می ماند

از مکافات عمل غافل مشو.‌‌....

بهترین یعنی اینکه هم سطح ات باشه

خب منم بالاخره دارم تلاش برای آیندم میکنم بعدشم من هیچ جسارتی نداشتم یا اصن نگاهش هم نکردم خودش اومده جست و جو کرده مامانمم یه چیزی گفته تقصیر خودشه نباید پس این کارا رو میکرد

به هر حال حرف شما به گوشش رسیده و خواسته بگه منظوری نداشته دختر خوبم دیگه نرو از یه داروخانه دیگه ت ...

من هیچ جسارتی نداشتم یا اصن نگاهش هم نکردم خودش اومده جست و جو کرده مامانمم یه چیزی گفته تقصیر خودشه نباید پس این کارا رو میکرد

به هر حال حرف شما به گوشش رسیده و خواسته بگه منظوری نداشته دختر خوبم دیگه نرو از یه داروخانه دیگه ت ...

من نزدم مامانم فقط حسش رو گفت و اونم نباید جسارت میکرد یا از اول تا آخرش به دختر مردم زل میزد ک مامانم فک کنه خوشش میاد

اره خوشش اومده بود کسی ک از روی یه دختر چشم بر نمیداره و بعد از ۶ ماه میاد امار میگیره از مامانت می ...

عزیز دلم سن و سالت کنه تجربه هم نداری

اینو بدون پزشکان کلا با قشر پزشک ازدواج میکنند

حالا چرا اکثرا خوش برخوردن چون دقیقا در امدشون به رضایت دیگران از کارشونه

اون برخورد دلیل بر نظر داشتن نیست بلکه برای حفظ رضایت مشتری هست

عزیز دلم سن و سالت کنه تجربه هم نداری اینو بدون پزشکان کلا با قشر پزشک ازدواج میکنند حالا چرا اکثر ...

خب من حتی اصن نگاهش نکردم من چرا باید برم سمت یه آدمی ک لوله بالاس؟

اون اومد از وقتی وارد شدم بهم زل زد تا آخرین لحظه چشم بر نمیداشت و اومد از مامانم پرسید قبول شد دختر خانومتون یا ن من کاری نداشتم بهش خب

عزیز دلم سن و سالت کنه تجربه هم نداری اینو بدون پزشکان کلا با قشر پزشک ازدواج میکنند حالا چرا اکثر ...

خب کسی ک از کسی خوشش نمیاد و قصد احترام داره نمیاد به دختر مردم زل بزنه و اینم بگم ۲۵ سالشه