ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوبه ديگه، بچه هاي من همشون شيرخشكي بودن، هر سه تا چهار ساعت شيرخشك ميخوردن ، مقدارشم بسته به سني كه داشتن كم و زياد ميشد،،،، و تا از شير نگرفتمشون، چيز ديگه اي نميخوردن، بالاي ١/٥ سال، گاهي ميوه يا بستني ميخوردن، عذا بهيچ عنوان
اما الان خوراكشون خوب شده، حيف اونهمه غصه كه خوردم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اگه نميخوره با زور چيزي بهش نده، فقط قطره هاشو بده، با هر طرفندي كه ميدوني
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من دخترم 1ماهشه.بیشتر 60سی سی میدم.ولی وعدهاش 5تا 6تاس.ولی ی وقتی 3ساعت بیشتر شکمش خالی باشه 90سی سی میدم.البته خودم شیرم خیلی کمه.ولی شیر خودم هم کمکی میدم.نمیدونم کم میدم یا زیاد میدم؟
پسر من فقط تو خواب شیر میخوره و تو بیداری به هیچ عنوان نمیخوره شما هم اگر میتونی تو خواب شیرش بده
غذا هم من به این صورت میدم که تو گوشیم موسیقی شاد کودکانه گذاشتم و موقع سرو غذا میگیرم جلوش اون مشغول دیدن میشه و منم اروم اروم غذاش رو میدم یعنی یه دستم قاشقه و یه دستم گوشی
غذاتم حتما میکس کن تا راحت تر بخوره
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین