2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 🥹⁉️ چرا نمی خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 52 پست
هیجی نمیشه بخاب ۷۰ سال نتونسته فلسطین که یک دهم ایران را بگیره

چقدر نادانی نسبت به موضوعی که در موردش نظر داده ای... شما ها چنان از واقعیت و حقیقت مسایل زندگی بی خبرید که یک نفر که در کما رفته بی خبر مونده... با این تفاوت که اون کما رفته اصلا نظر نمیده ولی شما هم نظر میدین و هم توقع دارید همه مثل شما فکر کنند...

هر قدم که بر می دارید بدبختی تازه ای برای بیشتر مردم خلق میشه ولعنت و نفرین هاست که به آسمان میره ولی با چند کلمه حرف بی ربط ،ناراضی ها را متهم به مزدوری و سر سپردگی اجنبی می کنید در حالی که هر خردمند و اندیشمندی مطمئنه که شما کاردستی دشمنان هستید تا با حاکم کردنتان بر یکی از ثروتمندترین واصیل ترین کشورهای دنیا ،اون کشور و مردم را به بدبختترین مردم دنیا تبدیل کنند..

سر درد شدم کاش اخبار و نگاه نمیکردم اینستا هم نمیرفتم

من اینستاگرام رو حذف کردم

چند سال هم هست اخبار نمیبینم

کتاب دیگر اخبار نبینید رو بخونید

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم مرسی فدات شم اره خداروشکر خوب شدم خدا نیاره اون روزا رو من نزدیک دو هفته درگیر بودم تازه خو ...

الهی صدهزاربار شکر

منم هنوز بعد گذشت دوماه سرفه دارم

باز خوبه گذشت

فداتشم

کوچولوت خوبه؟

چقدر نادانی نسبت به موضوعی که در موردش نظر داده ای... شما ها چنان از واقعیت و حقیقت مسایل زندگی بی خ ...

باشه عاقل قرصات را بخور تامن دنیا را نابود نکردم بعداز ظهری هستی برو به خواب های جنسی ات بپرداز فعلا پسر کوچولو

الهی صدهزاربار شکرمنم هنوز بعد گذشت دوماه سرفه دارم باز خوبه گذشتفداتشمکوچولوت خوبه؟

خوبیم عزیزدلم مرسی ازت 😘😘😘 شما خوبی؟

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس