baran___ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 612 عنوان بین الطلوعین برای هم دعا کنیم 179 بازدید | 22 پست دعای اولمون سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان «عج» باشه🙏 دعای دومی شفای همه مریضها🙏دعا کنید خدا مشکلات منم حل کنه به آرامش برسم خدا دری به رومون باز کنه 😔پست بزارید براتون حمد بخونمیک صلوات هدیه کنید به حضرت رقیه «س» «وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ» امروز | 06:13 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 5735 آمینحسبی اللهو ای کاش الله برامون کافی باشه مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
maryas2222 عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 4870 من برای مشکلات تو دعا میکنم توهم جان عزیزت دعا کن من بمیرم کارم به خودکشی نرسه
وابده عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 965 الهی که آمین بشه هر چی که در انتظارش هستید برای منم خیلی دعا کنید محتاجه دعاتونم 💔
baran___ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 612 من برای مشکلات تو دعا میکنم توهم جان عزیزت دعا کن من بمیرم کارم به خودکشی نرسه صبور باش خواهرم «وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»
_پاپریکا_ عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 503 برای منم دعا کنیدامروز بیبی چکم منفی شد💔😞 آزادی همانا این است که برخی دوستت نداشته باشند! شجاعت مطلوب نبودن
msmz عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 7143 اسی دعا میکنی اونی ک پولمونو خورده برگردونش صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم
baran___ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 612 اسی دعا میکنی اونی ک پولمونو خورده برگردونش الهی آمین یارب العالمین چشم بعد نماز دعاتون میکنمالتماس دعا «وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»
اوااااااااااااااا عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 167 امین🤲🏻برای زندگیه منم دعا کن چند روزه از هم پاچیده💔 در روز های شیرین زندگیت فقط خدا و در روز های بد زندیگیت هم خدا را شکرگزار باش💙🫂
mahila_78 عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 753 الهی آمین یارب العالمین چشم بعد نماز دعاتون میکنمالتماس دعا دعا کن دوباره به وصالش برسم