2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم الان افتضاحه کلاسا ۱٠٠-۲٠٠ نفره میشینن ی.دانشگاه داخل تهران ۶٠٠ نفر گرفت فقط فک کنم بهشتی بو ...

مگه میشه ۶۰۰ عزیزم خودت باور میکنی؟

شاید بهتر باشی دانشجو عراقی و لبنانی و سهمیه ای نشونن سر کلاس اینطوری تعداد میاد پایین

مگه میشه ۶۰۰ عزیزم خودت باور میکنی؟شاید بهتر باشی دانشجو عراقی و لبنانی و سهمیه ای نشونن سر کلاس این ...

عراقی و لبنانی حداکثر تو دانشگاه ماه ۲٠-۳٠ نفرن!

اونم کلاس جدا

چیزی ک ب چشم دیدم و ب من نگو ک

بهشتی و بزارم کنار دانشگاه خودم ۳٠٠ گرفته اگ بگن بهشتی گرفته باور میکنم

ارقامم یکی از استادام گفتن

ظرفیت بالاخدا بهمون رحم کنهعملا هیچی یاد نمیگیرن اکثریت

نه اتفاقا قبلا ظرفیت کم بود بیشتر همین سهمیه ای های بیسواد بی لیاقت جای اکثر درسخونارو میگرفتن حالا خوبه تو تعهدی احتمال اینکه طرف سهمیه ای باشه کمتره البته که تا پارسال مثله اینکه ظرفیت بالا بود

عراقی و لبنانی حداکثر تو دانشگاه ماه ۲٠-۳٠ نفرن!اونم کلاس جداچیزی ک ب چشم دیدم و ب من نگو کبهشتی و ...

همون ۲۰ ۳۰ نفرم نباید باشن مگه کم خودمون تو ایران دانشجو خوب داریم ؟

همون ۲۰ ۳۰ نفرم اختصاص بدن به ایرانی ها

آره فک کن ۳۰۰ نفر میچپونن تو یه کلاس به قول خودت بعد ۲۰ ۳۰ نفر کلاس اختصاصی دارن؟

از اون ۳۰۰ نفرم ۱۰۰ نفر سهمیه ان!

لعنت کنه باعث و بانیشو که یه مشت بی سواد میشن پزشک و با جون مردم بازی میکنن

نه اتفاقا قبلا ظرفیت کم بود بیشتر همین سهمیه ای های بیسواد بی لیاقت جای اکثر درسخونارو میگرفتن حالا ...

عزیزجان سهمیه هست در هر صورت اشتباه نکنم حدود ۳٠-۴٠ درصد کسایی ک رو این صندلیا میشینن از سهمیس

مثلا اگه ۱٠٠ نفر باشه ۳٠ نفرشون

اگه ۳٠٠ باشه ۹٠ نفر

فرقی نمیکنه از اون لحاظ

همون ۲۰ ۳۰ نفرم نباید باشن مگه کم خودمون تو ایران دانشجو خوب داریم ؟همون ۲۰ ۳۰ نفرم اختصاص بدن به ای ...

من خودمم مخالفم

اینا اصا انگار اومدن مهمونی باید تیپاشونو ببینی

سوگولی این واسه خودشون

نه فارسی میفهمن ن انگلیسی اصا داستانی دارن!

اینام بخاطر پول اینارو قبول میکنن

چی بگم هرچی بگم تف سربالاس

من خودمم مخالفم اینا اصا انگار اومدن مهمونی باید تیپاشونو ببینی سوگولی این واسه خودشوننه فارسی میفهم ...

وای رو اعصابا

ترمی چس تومن که بیشتر نمیدن کمتر از پول غذا و خوابگاهشونه

عزیزجان سهمیه هست در هر صورت اشتباه نکنم حدود ۳٠-۴٠ درصد کسایی ک رو این صندلیا میشینن از سهمیسمثلا ...

اخه گفته بودین با این ظرفیت بالا خدا بهمون رحم کنه

ظرفیت اینطوریم نیست مثلا شهر من ۴۰۰۰ پزشکی نگرفته بود

اگه خدا بخواد رحم کنه باید برا سهمیه رحم کنه طرف خودکارش بره سر جلسه قبول میشه یکی دیدم با رتبه ۳۰ هزار پزشکی میخونه

واسه همین به نظرم سهمیه نگران کننده تر از افزایش ظرفیته

مگه میشه ۶۰۰ عزیزم خودت باور میکنی؟شاید بهتر باشی دانشجو عراقی و لبنانی و سهمیه ای نشونن سر کلاس این ...

افغلن رو یادت رفت بگی.الان دانشگاه تهران پره شده افغان

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.