2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

2027 بازدید | 130 پست

خانما من همون تو دوران نامزدی که اولین بار همسرم دیدم ازش خوشم نیومد اما چون کلی فک و فامیل جمع کرده بودن هر دو طرف و واسم نشون آوردن منم گفتم زشت میشه برگردم و اون زمان ۱۴ سالم بود و فکر های بچه گانه بود به عواقبش فکر نمیکردم الان دخترم دو سالشه من هنوزم نظرم بر نگشته واقعن دروغ عشق بعد ازدواج برا من که نشد کاشکی یذره دوسش داشتم بخاطر بچم میتونستم تحمل کنم همسرم منو دوسداره الان با توجه به توضیحات من مقصرم ؟ گناه اذیت شدن خودم و همسرم دخترم تو این زندگی منم ؟ فقط گردن منه ؟ چکار کنم یکی راهنماییم کنه واقعن در موندم توکلم بر خداست دعام کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام. اگه میتونی به زندگی ادامه بده .... بدخی عاشقانه ازدواج میکنن وارد که میشن کلی مشکل باهم پیدا میکنن..... زیاد جدی نگیر عشق و عاشقی رو آروم زندگی کن

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام. اگه میتونی به زندگی ادامه بده .... بدخی عاشقانه ازدواج میکنن وارد که میشن کلی مشکل باهم پیدا م ...

باشه ولی چکار کنم نمی تونم به همسرم زیاددنگا کنم یا نزدیکش بشم نمی تونم چطور بگم بفهمی