2777
2789

استاد ویروس شناسیمون عقب مانده هست وسط کلاس میرقصه یبار رفتیم آزمایشگاه عملی شعله رو روشن کرد گفت بچه ها بیاین دورش حلقه بزنیم برقصیم بعد شروع کرد قر دادن💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 پیرمرد هست سنشم بالاطت بعد بچه ها شروع کردن دست زدن یکی از همکلاسیام زد پس کله استاد بعدش استاد عصبانی شد گفت جیف وقتی که من واستون میزارم الان میشینم وسط کلاس دستشویی میکنم و وسط کلاس خرابکاری کرد یهو مسئول آزمایشگاه یهو همه جیغ زدن گفتن وای جیش دانشجوها پریدن بیرون یهو مسئول آزمایشگاه اومد گفت چخبره با استاد دعوا گرفت کله استاد رو کوبید به میکروسکوپ استاد ضربه فنی شد الان کماست😶🤯 خیلی اتفاق وحشتناکی بود الان فهمیدیم دانشکده رو قراره به باغ وحش و فضای سبز تبدیل کنن زرافه و بچه شیر بکارن اونجا 😂🐓🐓🐴🐴🐓🐓🐔🐴🐴🐴🐴

خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل وقتی خواب هات رو تعریف میکنی انقدر در هم بر هم تعریف نکن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم