2777
2789
عنوان

من واقعاً دوستش داشتم

185 بازدید | 11 پست

یه پسری همکلاسیمه من نزدیک سه سال ازش بزرگترم پسر خاصیه باباشم وکیله من انقدر به خودم نمی رسیدم وقتی میرفتم دانشگاه(صورت اصلاح نکرده و آرایش نکرده با تیپای تکراری)که هیچوقت بهش فکر نمیکردم و امید نداشتم حتی همصحبتم بشه...

من فقط روی درسم جدی و متمرکز بودم کم کم اومد سراغم و بهم توجه نشون داد جوری که من فکر کردم خبریه

اما وقتی که رقابت بینمون بالا گرفت سر یه پروژه جرزنی کرد که باعث شد من ازش ناامید بشم و فاصله بگیرم اما هنوز دلم پیششه...

بعد از این اتفاق خیلی رفت قاطی دخترا هنوزم نمیتونم درک کنم دلیلشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشغال می خواسته حواست و پرت کنه ازت جلو بزنه که تو پسرفت کنی ولش کن بزار پیش دخترا ریدن براش اخه

دانشجوی حقوق سراسری🩷✨ گاهی شاعرم و گاهی ام جوونی ام رفته صدام رفته دیگه گل یخ توی دلم جوونه کرده 

ظاهرا دلیل رفتارو خودت توی سوالت گفتی

صرفا برای پیشرفت درسی ، رقابت درسی و اینجور مسائل بهت نزدیک شده نه دلیل دیگه ای

خوشبینانه هم بخوام بهش نگاه کنم ممکنه که داره امتحانت میکنه تا ببینه واکنشت چیه و چه رفتاری از خودت نشون میدی

آشغال می خواسته حواست و پرت کنه ازت جلو بزنه که تو پسرفت کنی ولش کن بزار پیش دخترا ریدن براش اخه

منم همین فکرو میکنم،

صادقانه باورش کردم ولی اون نیتش این بود برای همین دلم شکسته...

ظاهرا دلیل رفتارو خودت توی سوالت گفتی صرفا برای پیشرفت درسی ، رقابت درسی و اینجور مسائل بهت نزدیک شد ...

خب راستش ممنون که وقت گذاشتی و تاپیکمو خوندی

اما نمیدونم چرا من احمق هنوز دلم میخوادش

از نظر شما بهترین واکنش چیه؟

چرا به کسی که حتی رابطه جدی هم نداشتی انقدر وابسته ای و بهش فکر میکنی؟

واقعاً خودم هم نمیدونم چرا،

آخه رفتاراش واقعاً ایجاد سوءتفاهم میکرد بالاتر اشاره نکردم

یه بار وقتی فهمید میخوام از دانشگاه انصراف بدم بهم پیشنهاد داد با هم انتقالی بگیریم دانشگاه بهتر...

یکم عجیب بود کلا

واقعاً خودم هم نمیدونم چرا،آخه رفتاراش واقعاً ایجاد سوءتفاهم میکرد بالاتر اشاره نکردمیه بار وقتی فهم ...

والا رفتار شماهم عجیبه تا این حد دلبستی به یه هم دانشگاهی

پسرا همینن جدی نگیر هیچکدومو