2777
2789
عنوان

خانما چجور با خيانت كنار اومديد

222 بازدید | 23 پست

شرايط همه مثل هم نيست

لطفا نگيد جدا شو فعلا شرايط ندارم ضرر هم ميكنم ميخوام انقدررررر بكنم ازش بعد جدا شم حق طلاقم ازش گرفتم كليم طلا خريدم

فقط همش فكر ميكنم بهش ازش متنفر نيستما ولي ديگه دوستشم ندارم شما چيكار كرديد بچه هم دارم نميخوام اسيب ببينه وخوب رفتار ميكنم با بدرش بعضي وقتا ميخوام گول دل خودم بدم ميگم شايد اوكي شد ولي ذات خائن خيانته

اصلا هياهو وًسرصدا راه ننداختم بخاطر بچم فعلا سكوت ميكنم تا موقعش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضوری رابطه داشته؟

نميدونم ولي ميرفتع دنبالش قبل سركار رفتن گاهي خودش قسم ميخورد نداشته رابطه ولي پيام چت عكسايي ك زنه براش مفيفرستاد بخدا زنه ي عكساي ناجوزي ولي شوهرم زيادچيزي ننميگفت من چندروز يواشكي خودمو گرفتم پياماشونو خوندم زنه مطلقه است از شوهرم بزرگتره بخدا خيلي زشته من اعتماد بنفسم كمع ولي بازم ميگم ازش سربودم

میدونه که فهمیدی خیانت کرده؟

اره بعد گفتم يا طلاق ياحق طلاق ب دست پام افتاد گفت اشتباه كردم منو ببخش اصلا برام مهم نبود چي ميگه فقط حق طلاقه رو ازش گرفتم

نميدونم ولي ميرفتع دنبالش قبل سركار رفتن گاهي خودش قسم ميخورد نداشته رابطه ولي پيام چت عكسايي ك زنه ...

من شوهرم قالیشویی کار میکنه همشمیترسم خیانت کنه باز بهم

تاسیان:)🥀

مجبورن والا اونی که برای خودش ارزش قائله یا شرایط رفتن داره که چنین تحقیری رو تحمل نمیکنه خبچون آدم ...

اتفاقا ارزش قايلم فعلا موندم

كلي طلاش خريد حق طلاقم داد ماشينم داشتم از قبل فقط يخونه قراره بخره بنامم ي زمان تلافي ميكننم