2777
2789

جای مردا اینجا نیس برو بیرون خاله زنک

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بس کن پیک میپیک می چیه هی پیک می پیک میدرست حرف بزن بیینم چی میگی یه چیزی یاد گرفتی اصرار داری خارجی ...

اگه توجه کرده باشی من تا حالا به یه دختر دیگه نپریدم و از پسرایی که اینجا از زن ها ایراد بگیرن میپرم بهشون

من که دیگه خوابم میاد شبت بخیر حوصله تورو ندارم

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

چقدر سخت میگیری زن، جوونم ۲۲ سالمه، چیکار کنم خب یاد اون خانمه افتادم😂 آخه به شما ربطی یا ارتباطی ن ...

جلل الخالق !!! به شما ارتباطی نداره توهین نیست خیلی کم سوادی 🫣 🩵

یعنی این موضوع مربوط به زندگی شما نمیشه

کاربری دست دو نفره
اگه توجه کرده باشی من تا حالا به یه دختر دیگه نپریدم و از پسرایی که اینجا از زن ها ایراد بگیرن میپرم ...

یه سری چرت و پرت گفتی تهش حوصله تو ندارم

همینقدر بی ادب

روانشناس لازم داری جدی میگم

کاربری دست دو نفره
مسیر بیرون رفتن از تاپیک من:

مسیر بیرون رفتن از سایت👈

هنوز نمیدانم چرا انسان بودن را انتخاب کرده ام وقتی میتوانستم شاخه ای گل، برگی تاخورده از یک کتاب یا پروانه ای رنگین بال در این دنیا باشم🌱✨

جلل الخالق !!! به شما ارتباطی نداره توهین نیست خیلی کم سوادی 🫣 🩵یعنی این موضوع مربوط به زندگی شما ...

متوجه منظورم نشدی کلا، در هر صورت معنیش یکیه وگرنه داری به طرف میگی به تو ربطی نداره سرت تو کار خودت باشه، نمیگم بی ادبانست ولی مودبانه هم نیست، والا اندازه خودم سواد دارم خوشم نمیاد بشینم از اطلاعاتم بگم، بامزه بود حرفت وگرنه قصدی نداشتم

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

توهین نکن بلاخره آزادی بیان هست یا نهخیلیا تاپیک مردها نظر میدن

اینجا سایت خانماس

شما چرا انقدر طرفداری میکنی

متوجه منظورم نشدی کلا، در هر صورت معنیش یکیه وگرنه داری به طرف میگی به تو ربطی نداره سرت تو کار خودت ...

شما کم سوادی و کم سن

سوتی دادی اگر اینطوره هر انتقادی توهینه!!!

کم سوادی عزیزم🩵

کاربری دست دو نفره
شما مالک سایتی؟ خود مالک سایت گفته سایت برای هم خانمها هم آقایونه می بینی که تعلیق و مسدود نشده

تا جایی که میدونم فقط مال خانماس

در ضمن حوصله بحث با شما و این آقای به ظاهر محترم رو ندارم👋🏻