2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیک می یعنی چی؟بعدشم اصلا خودت فهمیدی چی نوشتی؟بچه داری و کاشت ناخون و فلان چی گفتی اصلا عزیز

میکم توی تبادل نظر های من اصلا بچه داری ندیدم که میگین این آقا اومده برای بچه داری

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

متأسفانه بعضیا رفتار درستی ندارندید ادمو به جنس مخالف بد میکنن

ببین من خانم از ۹۹ درصد همجنس های خودم متنفررررررم چون هر کسی دیدم جلسه ی اول نه دوم نه سوم بلاخره وا داد حسود و غیرمنطقی و ...بود

پس جماعت هم دهان بین مادر و همسر و خواهرشه و اغلب خائن

کلا آدمیزاد مزخرفه ۱ درصد پاک و خوب اند

کاربری دست دو نفره
میکم توی تبادل نظر های من اصلا بچه داری ندیدم که میگین این آقا اومده برای بچه داری

خودخواه نباشیم منطقی باشیم

مگه بنده خدا چه حرف بدی زد؟؟؟

مگه کجا رو داره و داریم که تبادل نظر کنیم ؟

کاربری دست دو نفره
ممنون بعد کامنت خودمونم میتونیم از زیر یه پست پاک کنیم ؟یا کلا حساب کاربریمونو دلیت اکانت بزنیم ؟من ...

کامنت پست های دیگه رو نمیدونم ولی تمام کامنت پست های خودتون پاک میشن با خوده کامنت

و نه اصلا حذف کاربری نداره

ببین من خانم از ۹۹ درصد همجنس های خودم متنفررررررم چون هر کسی دیدم جلسه ی اول نه دوم نه سوم بلاخره و ...

بس کن همه فهمیدن پیک می هستی

باور کن هیچ مردی از زنهای اینجوری خوشش نمیاد ( البته مرد غلط میکنه درمورد دختری نظر بد بده)

بس کن همه فهمیدن پیک می هستیباور کن هیچ مردی از زنهای اینجوری خوشش نمیاد ( البته مرد غلط میکنه درمو ...

بس کن پیک می

پیک می چیه هی پیک می پیک می

درست حرف بزن بیینم چی میگی یه چیزی یاد گرفتی اصرار داری خارجی شو هی بگی

کاربری دست دو نفره
فکر میکنی بامزه ای؟!!!به یه چیز ساده میخندی حتما کم سنی اخه کجاش خنده داشت ؟؟؟

چقدر سخت میگیری زن، جوونم ۲۲ سالمه، چیکار کنم خب یاد اون خانمه افتادم😂 آخه به شما ربطی یا ارتباطی نداره هم همچین مودبانه نیست

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•