2777
2789
معلومه خانما حتی جنگ میکنن با شوهرشون اگه بخاد زن دوم بگیرهولی یه سوال از خانما اگه مهریه یه قانونه ...

تا این که تمکین رو چی بینید نسبت به اکتفای عقلتون

اگه به امثال شماها باشه میخواید زن نوکری اهل محل و رفع نیاز جنسی

آقایون محل هم براتون انجام بدن غیرتتون در همین حده متاسفانه

حالا من از شما ی سوال دارم اگه قصد آوردن زن های متعدد رو بر سر زن اولتون

دارید واسه چی اقدام به ازدواج میکنید و این عمل مقدس رو با وجودتون ننگین

میکنید؟ راحت برو صیقه کن بیشتر بهت میاد اونجا محدودیت هم نداره میتونی

مهریشم بالا بکشی مثل بالا کشیدن های دیگتون

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

ولش کن دیگه جوابش رو نده بسوزهاینا که با زن دوم اوکین از نظر ذهنی کم دارن

کم دارن؟ اصلا ندارن که بخواد باشه یا نباشه

اگه جمجمه مغزی هم تو سرشون باشه با پخ پر شده

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مرده رو گرفتن زدن؟

بله جدی میگم

من بواسطه شغلم با همه ارتباط دارم یکیشون ۳ تا گرفته الانم دنبال چهارمیه همشون اول از خانواده زن اول کتک خوردن چون بدون اجازشون ازدواج دوم کردن

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه

دلم برای پروفایلتون رفت🥲✨

این وسط ما داریم جلز ولز میزنیم

نر کشی میکنیم بعد تو دلت واسه پروفم میره لامصب😂

کم دارن؟ اصلا ندارن که بخواد باشه یا نباشهاگه جمجمه مغزی هم تو سرشون باشه با پخ پر شده

میخواستم کلی فحش بنویسم بعدا بفرستم حیف روم نشد مجبور شدم بگم کم عقل

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

میخواستم کلی فحش بنویسم بعدا بفرستم حیف روم نشد مجبور شدم بگم کم عقل

روت نشد مگه اینا رو دارن

البته لایق همکلام شدن هم نیستن اینطور آدما ولی بلاخره

باید گالشونو با پخ مغزشون بست

مادربزرگ شوهرم هم از کمر افتاده بود هم نابینا شد ولی آنچنان پیر نبوده به پدر بزرگش میگن برو زن بگیر هم به زنت برسه هم به زندگیت گفت نه اونوقت با دل زنم چکار کنم تا آخر عمر نگهش داشت

تا این که تمکین رو چی بینید نسبت به اکتفای عقلتون اگه به امثال شماها باشه میخواید زن نوکری اهل محل و ...

حالا چرا اینقد فشاری شدی ؟ چرا میگی امثال شماها

هیچوقت اهل اینکارا نبودم و نیستم صیغه مال بیشرفاس

تو پست بعدی گفتم بواسطه ازدواج تعهداتی شکل میگره از منظر قانون مثل مهریه ونفقه که مرد باید پرداخت کنه در مقابل زن باید تمکین کنه از مرد( بازم میگم از منظر قانون چون قانون کاری با احساسات نداره و سند ازدواج مثل سند یه معامله میمونه برا قانون) مرد ازدواج میکنه تا با عفت بمونه اگه قرار باشه خانم تمکین نکنه که در خوشبینانه ترین حالت زن دوم میگیره( بازم میگم با حکم دادگاه) و در بدترین حالت میره دنبال فساد اخلاقی

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه