2777
2789
چقد چیپ

به حد چیپی تو نمیرسم صیغه ای دست دوم🤣

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صیغه برازنده شماسقابل درکه آخیییی میسوزه اشکال نداره سوزشش بالاخره میخابه

نه نمیخوابه چقدر امیدواری به خودت😂😂

اینقدر جلز و ولز نزن داغون تر میشی بیچاره خیانت کار😂

صیغه هم بیشتر برازنده خواهراته و خانوادته

میخواستم اول مادرتو بگم ولی احترام نگهداشتم پس برو گمشو

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۳ به من تعلق ندارد

شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لف لف خورد گه دانه دانهبه همین خیال باش هر وقت قانون سایت تغییر کرد ...

آره میدونم نرها هرگز نمیرن چون عاشق هول بازی و لولیدن بین خانوما هستن

دیگه جواب نمیدم چون با همین حرف زدن با یه خانم هم هم داری هول بازی می کنی

پس هرچی خواستی بگو و بسوز

بای

نه نمیخوابه چقدر امیدواری به خودت😂😂اینقدر جلز و ولز نزن داغون تر میشی بیچاره خیانت کار😂صیغه هم ب ...

معلومه چقد سوزش داره ولی ان شاا... که بخوابه سوزشش تا آروم بگیری

والا با این ادبیاتی که داری معلومه خودت الان بیشتر داری جلز ولز میکنی

حالا که ادبیاتتو تا اینجا کشوندی بزار بگم اولا خیانتکار به کسی میگن که با وجود همسر میره با یه زن یا دختر دیگه رابطه برقرار میکنه تو هم وقتی از زندگی کسی خبر نداری

قضاوتش نکن ودر نتیجه این چرندیات بدرد تو بی خاصیت میخوره

ثانیا ما صیغه نداریم صیغه بیشتر برازنده خودته ( دقت کن من لولم به اندازه تو نمیارم پایین به خانوادت و خواهرات اگه داری بی احترامی کنم)

مادر مثل عمر آدمی هست ، دوبار داده نمیشه