2777
2789
چقد چیپ

به حد چیپی تو نمیرسم صیغه ای دست دوم🤣

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صیغه برازنده شماسقابل درکه آخیییی میسوزه اشکال نداره سوزشش بالاخره میخابه

نه نمیخوابه چقدر امیدواری به خودت😂😂

اینقدر جلز و ولز نزن داغون تر میشی بیچاره خیانت کار😂

صیغه هم بیشتر برازنده خواهراته و خانوادته

میخواستم اول مادرتو بگم ولی احترام نگهداشتم پس برو گمشو

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لف لف خورد گه دانه دانهبه همین خیال باش هر وقت قانون سایت تغییر کرد ...

آره میدونم نرها هرگز نمیرن چون عاشق هول بازی و لولیدن بین خانوما هستن

دیگه جواب نمیدم چون با همین حرف زدن با یه خانم هم هم داری هول بازی می کنی

پس هرچی خواستی بگو و بسوز

بای

نه نمیخوابه چقدر امیدواری به خودت😂😂اینقدر جلز و ولز نزن داغون تر میشی بیچاره خیانت کار😂صیغه هم ب ...

معلومه چقد سوزش داره ولی ان شاا... که بخوابه سوزشش تا آروم بگیری

والا با این ادبیاتی که داری معلومه خودت الان بیشتر داری جلز ولز میکنی

حالا که ادبیاتتو تا اینجا کشوندی بزار بگم اولا خیانتکار به کسی میگن که با وجود همسر میره با یه زن یا دختر دیگه رابطه برقرار میکنه تو هم وقتی از زندگی کسی خبر نداری

قضاوتش نکن ودر نتیجه این چرندیات بدرد تو بی خاصیت میخوره

ثانیا ما صیغه نداریم صیغه بیشتر برازنده خودته ( دقت کن من لولم به اندازه تو نمیارم پایین به خانوادت و خواهرات اگه داری بی احترامی کنم)

مادر همانند عمر آدمیست ، دوبار داده نمیشه

دوست نفهم عزیز اون خانم عرض کردن نر ها برن نه مرد ها شما که مرد نیستی پس ببند

نفهم حقیر خودش میگه صرف عضو شدن مردا در این سایت یعنی نر بودن بعد تو نفهم کودن میای براش توجیه میکنی که منظورش مردای سایت نیست!

اینم نقل قول پست اون نفهم دومی : صفحه ۷

کسی که عضو سایت زنانه هست مرد نیست نرررر هست

آره میدونم نرها هرگز نمیرن چون عاشق هول بازی و لولیدن بین خانوما هستندیگه جواب نمیدم چون با همین حرف ...

خانم ؟ مطمئنی خانم هستی اگه خانمی ادبتو کجا جا گذاشتی؟ خودت میای توهین میکنی بعد انتظار داری جواب نگیری ؟ ماده بی خاصیت

کدوم خانما نفهم ؟ اینجا مجازیه حموم یا مجلس زنونه که نیست

برا چندمین بار اگه با قانون این سایت راحت نیستی خودت و امثالت بیرون برید اگه جاتون تنگ شده خب گمشید برید بیرون چرا به این و اون میپرید اگه هم موافق قانونش هستین پس لال شید

خانم ؟ مطمئنی خانم هستی اگه خانمی ادبتو کجا جا گذاشتی؟ خودت میای توهین میکنی بعد انتظار داری جواب نگ ...

اگه مردی آدرستتو بده یجور دهنتو سرویس کنم

به عمو بگی عمه مرتیکه حیوون

به قران قسم اگه تو یجو مردونگی داشته باشی

برو بمیر سگ برای آدمی مثله تو دم هم تکوننمیده

کسی بهت زن نداده پیر پسر ناچاری بیای اینجا گوه بخوری🤣

تخلیه بشی برو پخ یکی دیگه رو بخور اینجا خوراکت پیدا نمیشه 😂😂

اگه مردی آدرستتو بده یجور دهنتو سرویس کنم به عمو بگی عمه مرتیکه حیوون به قران قسم اگه تو یجو مردونگی ...

توهین رو خودت شروع کردی انتظار داری جواب ندم ماده بی خاصیت (طبق ادبیات خودت)

سگان هم بمونن برا شما و امثالت

وقتی جوابی نداری فشاری میشی اشکالی نداره خیالی نیست زنیکه احمق(طبق ادبیات خودت)

در ضمن من متاهلم و متعهد این تویی که معلوم الحال هستی

بازم میگم اگه تو و امثالت ناراحت هستین شما از اینجا گم شید من با قانون سایت اومدم

با تو بی خاصیت کاری ندارم اگه میخای ادامش بدی درخواست بده تا آدرس بدم

خب میدونی اولش، اولش سعی میکنم لبخند بزنم بعدش میرم خرید یه خربزه میخرم برمیگردم خونه خربزه ها رو تو عسل میزنم میدم بهش بخوره شیرینی ازدواج مجددش بعدم کارای کفن و دفن و سوم و هفتم رو انجام میدم 🤗

توهین رو خودت شروع کردی انتظار داری جواب ندم ماده بی خاصیت (طبق ادبیات خودت)سگان هم بمونن برا شما و ...

یعنی واقعا از توی چاله میدونی

کلمه فشار

بی خاصیت

احمق رو بگیرین هیچ زری نداری بزنی

پس معلوم شد کی بی خاصیته🤣

و همچین اینکه میگن آدما هر چیزیو که

خیلی تکرار میکنن نشان از صفات شخصیتی اون

بیشخصیته 🤣🤣😂

یعنی واقعا از توی چاله میدونی کلمه فشار بی خاصیت احمق رو بگیرین هیچ زری نداری بزنیپس معلوم شد کی بی ...

اتفاقا تویی که هیچ زری نداری بزنی همه پستات فقط توهین و فحش بوده که نشون میده توی طویله بزرگ شدیicon icon

چون جوابی نداری بدی

اگرم تکرار میکنم چون من مثل تو بی ادب نیستم و یادت باشه خودت توهین رو شروع کردی و من هم حق خودمو میدونم که جواب بدم ( البته در محدوده ادبیات خودت) از بس فشاری بودی خون به مغزت نمیرسید به خانوادم هم توهین کردی با اینکه بحث من و تو به خانوادم ربطی نداره

غلط کردی تو اگه تکرار میکنم چون من مثل تو بد دهن نیستم که فحش و توهینای بیشتری بدم

اتفاقا تویی که هیچ زری نداری بزنی همه پستات فقط توهین و فحش بوده که نشون میده توی طویله بزرگ شدی چو ...

طویله که جا خودت و خاندانته 😂😂😂

خیلی حرفت چرته که میگی توهین نکردی حداقل پا گهی که

خوردی وایسا اهان یادم نبود مرد نیستی که 🤣

حرفت مثله این می مونه بگی اون قاتله آدم کشته منم مثله اون

آدم کشتم ولی قاتل نیستم فقط دارم اداشو درمیارم و مثله کارای خودش رفتار میکنم

در صورتی که تو به واسطه عقل نداشتت خیلی فوشایی که در حد تیر طایقه خودت بودن رو

به ما قابل کردی

شده تا ۱۰ سال دیگه گوه بخودی مسقیم میکنی تو حلقت

فقط تو بخواه💩😂😂😂

طویله که جا خودت و خاندانته 😂😂😂خیلی حرفت چرته که میگی توهین نکردی حداقل پا گهی که خوردی وایسا اها ...

همین الانم توهین نشخوار کردی از طویله ای که توش بزرگ شدی به خاندان بازم خیالی نیست

توهین من در جواب توهین خودت بود با اینکه پستم کاملا خالی از هر توهینی بود این تو بودی که شروع کردی

۲۰ سال هم گوه خوری کنی بازم هستم تا ببینم(دقت کن اینا همه کپی توهینای خودته)