2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همینجوری همین کسی دوستم نداری از بوی هم دوستم کسی نداشت شوهر کردم خانواده شوهر همه باهام بدن ...به جان بچه هام من هیییییییچ بی احترامی ظلم اذیت نکردم و...از شدت گریه بخاطر بدبختی هام چشمم مگس پران شد و ضعیف و صورتم شکسته

حق خودتو هیچ کس به جز خودت به زیبایی نمیتونه بگیره

توقع تواز بقیه کم کن تا نصف راهو رفتی

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

حق خودتو هیچ کس به جز خودت به زیبایی نمیتونه بگیرهتوقع تواز بقیه کم کن تا نصف راهو رفتی

میدونم ولی قدرت ندارم این قدرتی ک میتونم داشته باشم با پوله ،ک ندارم

INTP(منطق دان)

ن راه پس دارم ن پیش ن میدونم چیکار باید بکنم ن میدونم چه کاری خوبه هیچکی منو نمیفهمه هیچکی نمیتونه ک ...

منم فقط مگه خدا از غیب نجاتمون بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من حتی این امیدم ندارم

باید درستش کنه ب احترام ۲تا بچه هام اونا کوچیکن پاکن تقصیری ندارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

میدونم ولی قدرت ندارم این قدرتی ک میتونم داشته باشم با پوله ،ک ندارم

پول ی تکیه کاغذه

یعنی ی تیکه کاغذ تونسته جلوی عظمت و توانایی تو رو بگیره؟

زیادی جدیش گرفتی پول میاد و میره تو باید اصل کار باشی نه پول

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

پول ی تکیه کاغذه یعنی ی تیکه کاغذ تونسته جلوی عظمت و توانایی تو رو بگیره؟زیادی جدیش گرفتی پول میاد و ...

امیدوارم بتونم ولی با پول اون راه سریعتر طی میشد جوونیم هدر نمیرفت

INTP(منطق دان)