2777
2789
عنوان

اونی که میگه بابام چرا خرج دانشگاه پزشکی رو نداد خودش هم مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 51 پست
چرا خزعبل میگی عزیزم چه ربطی داره😂😂حتما یه عینک برای خودت بخر گفتم به دلیل یه سری مشکلات و مسایل ک ...

اینجا نمراتت این شده چطور دانشگاه ۱۰۰ برابر بهتر از دانشگاه های ایران میخوای درس بخوونی .به خودتون میرسه تمام کم کاریاتون یه توجیه خیلی سفت و سختی داره به مردم میرسه یه نقاد حرف ای میشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ریپلای نکن که فهمیدم از کدام نوع ادم ها هستی و اصلا حوصلتو ندارم .لاقل با خودت صادق باشوقتیم در ...

باشه افرین به شما حداقل سعی کنید اطلاعات غلط به ادما ندین

خب میدونی اونم به عنوان یه پدر ترسیده شاید بعدش از پسش بر نیاد. دانشگاه آزاد هر نرمش گرون تر از نرم ...

اگه ترس از مسایل مالی داشته میلیاردی به برادزش کمک نمیکرده .به مادرش پول مسافرت نمیداده .حرفش این بود به مردم بگم دخترم آزاد میخونه ،بهش گفت برام ارزشی نداری که پول خرجت کنم تو یه روزی میری خانوادم برام میمونه

این دیگه عمه منم میدونم که شهریه پرداز و تعهدی و دولتی یه جا با هم درس میخونن یجوری همشون دولتی حساب ...

1.شیراز قطب پزشکی کشوره و شهری نیست که بخواد به دلایل یه سری مشکل استاد هاشو یکی کنن .
2. توی متنت میگی میتونست تلاش بیشتری کنه دولتی بیاره . ایا تو میتونی همین رتبه 3 هزارم بیاری ؟
3. توی پست هات میگی به نظرت اوردنش راحته . پس تو چرا نیاوردی؟
کلا حرفات با هم در تناقضه

اینجا نمراتت این شده چطور دانشگاه ۱۰۰ برابر بهتر از دانشگاه های ایران میخوای درس بخوونی .به خودتون م ...

عزیزم چه ربطی داره چرا هرچی میشه میرید سراغ تاپیک های قبلی ادم شما هم اون تاپیک رو بخونی نوشتم بخاطر یسری مشکلات و مسایل این اتفاق برام افتاد نه به درسم ربط داره نه به هوشم دیگه نمیتونم بیام مشکلاتم رو اینجا بازگو کنم که در ضمن من گفتم میخوام برمیه دانشگاه بهتر ولی نه مفت میخوام برم نه بدون ازمون قراره یه ازمون سخت تر از کنکور بدم پس چیزی که نمیدونید نظر ندین

1.شیراز قطب پزشکی کشوره و شهری نیست که بخواد به دلایل یه سری مشکل استاد هاشو یکی کنن . 2. توی متنت م ...

از دیشب دارن برای این دختر تاپیک میزنن ولش نمیکنن .هر کی هیچی نیست و هیچی نشده داره میتوپبه بهش ،به یه دختر ۱۸ ساله ..

1.شیراز قطب پزشکی کشوره و شهری نیست که بخواد به دلایل یه سری مشکل استاد هاشو یکی کنن .2. توی متنت می ...

شما داری میگی دندون پزشکی چرا یهو شد پزشکی قطب دندان پزشکی ایران یه شهر دیگست این اولا دومن اصلا کلا استاد های دانشگاه های دولتی و ازاد جداس اصلا با هم ادغام نمیشن مگر اینکه توی یه شهر خیلی کوچیک باشن. در ضمن کسی میتونه رتبه 3 هزار بیاری 100 درصد توانایی رتبه 2500 یا 2000 هم داره این جابه جایی هم فقط با 10 تا تست بیشتر اتفاق میوفته که با یکم تلاش بیشتر میشه بهش رسید . از نظر من اوردنش راخته من نیووردم چون تو اون تایم ذهن بازی نداشتم به دلیل مشکلاتم

عزیزم چه ربطی داره چرا هرچی میشه میرید سراغ تاپیک های قبلی ادم شما هم اون تاپیک رو بخونی نوشتم بخاطر ...

فقط تو میدونی تو میتونی نطر بدی و تاپیک بزنی در مورد دیگران ولی یکی تاپیکاتو میخونه و به روت میاره میشه آدم بده .چرا ولش نمیکنین .اگه تو مشکل داشتی و موفق نبودی پس بهتر باید اون دخترو درک کنی .نه اینکه براش تاپیک بزنی .پس مشکلاتت انقد جدی نبود احتمالا وگرنه یه ذره حس همدردی داشتی با یکی همسن و سال خودت .فقط یه جمله رو تکرار میکنین که پرتوقعه .حرفای پدرشو خوندین .کارایی که برای خانواده اش کرده پول میلیاردی خرج خانواده اش کرده و به دخترش گفت خانواده برام میمونه .درد نداره این حرف برای یه بچه ؟ برین حرصتونو و ناکامی های خودتونو جای دیگه خالی کنین

شما داری میگی دندون پزشکی چرا یهو شد پزشکی قطب دندان پزشکی ایران یه شهر دیگست این اولا دومن اصلا کلا ...

پزشکی و دندان و فیزیو و هر چی . در کل شیراز جزو شهرای تاپ محسوب میشه
بگذریم اختلاف نظر داریم و بحث درموردش بی فایدست
ببخشید تند رفتم
امیدوارم مشکلت امسال حل شه و رتبه خیلی خوبی کسب کنی. موفق باشی

اگه ترس از مسایل مالی داشته میلیاردی به برادزش کمک نمیکرده .به مادرش پول مسافرت نمیداده .حرفش این بو ...

خب باید اینو از اول مینوشت هم استاتر هم خانوادش مقصرن ادم خانوادش رو بهتر از هرکس دیگه تو دنیا میشناسه وقتی میدونست پدرش اینجوریه باید بیشتر تلاش میکرد میدونم تلاش کرده بود دمش گرم ولی 10 تا تست بیشتر میتونست به دولتی برسونتش . از خانواده که ازت خوششون نمیاد نباید انتطار داشته باشی و این قصیه رو بپذیری

پزشکی و دندان و فیزیو و هر چی . در کل شیراز جزو شهرای تاپ محسوب میشهبگذریم اختلاف نظر داریم و بحث در ...

تاپ محسوب میشه ولی دانشگاه دندان تهران برترینه تو ایران الان .

مشکلی نیست من به این اختلاف نظرا عادت کردم اینجا منم پوزش میخوام اگه حرف تندی زدم

ممنونم

تاپ محسوب میشه ولی دانشگاه دندان تهران برترینه تو ایران الان .مشکلی نیست من به این اختلاف نظرا عادت ...

اره خب بهشتی که تاپ ترنیش هست
اما خیلی تفاوت ناچیز دارن
من زیاد از رتبه های قبولی پزشکی خبر ندارم ولی میدونم تهران زیر 70 میگره بهشتی زیر 130 و این حدود و شیراز زیر 200
و در کل قبولی این رشته ها سخته از نظر من حالا هر شهرش

فقط تو میدونی تو میتونی نطر بدی و تاپیک بزنی در مورد دیگران ولی یکی تاپیکاتو میخونه و به روت میاره م ...

من اگه میتونستم زیر تاپیک خودش پست میزاشتم ولی متاسفانه تاپیکش قفل بود مجبور شدم تاپیک برنم شاید ببینه من نگفتم پر توقعه اتفاقا چدری که داره باید خرج کنه ولی دنیا بر اساس منطق ما پیش نمیره یادمه خرداد ماه یکی تاپیک زده بود پدرم هر ترم دانشگاه دندونپزشکی 200 یا 300 میلیون میده ولی من انگار براش مفت خور اضافی ام به من نداد همچین پولی رو خب خانواده اون اینجوریه خانواده استارتر اون تاپیک هم اینجوریه جای شکایت هم نست شانسشونه متاسفانه