2777
2789
عنوان

اونی که میگه بابام چرا خرج دانشگاه پزشکی رو نداد خودش هم مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 51 پست
عزیزم دانشگاه ازاد هم تیپ بندیهضمن اینکه خیلی از دانشگاه های شهرا ازاد پزشکیشون با دولتیشون یه جا هس ...

شما اطلاعاتت رو از ته چاه اوردی گلم اصلا خودت از حرف هات خندت نگرفت دولتی و ازاد سر یه کلاس میشینن پس چرا دیگه چیزی به اسم دولتی و ازاد داریم😂😂من مادرم توی دانشگاه ازاد تهران کار میکنه اطلاعاتم 3 برابر شماست . داشنگاه ازاد علوم پزشکی هم تیپ بندی نداره چون اکثرشون واحد های دانشگاه تهرانن بعضی جاها تیپ بندی میکنن بستگی به شهرش داره نه دانشگاه

ولی به نظر من پدر مادری که دارن و خرج یه دونه بچشون نمیکنن پدر مادر خوبی نیستن ،ادم پولو برای توی گو ...

اونم بستگی به ادمش داره خیلی هل اعتقاد دارن ختی خرج بچشون رو هم میدن از روی لطفه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وظیفه شونه خرج بدن ولی دیگه وظیفه دانشگاه آزاد دادن اونم همچین رشته گرونی کی گفته وظیفه ست. من خودمم ...

ولی اون ازاد زده یعنی میتونسته و نداده

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

خب میدونی اونم به عنوان یه پدر ترسیده شاید بعدش از پسش بر نیاد. دانشگاه آزاد هر نرمش گرون تر از نرم قبله اونم یک رشته گرونی مثل پزشکی.

و حتما استعدادشو در دخترش دیده که روزانه قبول بشه.

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
شما اطلاعاتت رو از ته چاه اوردی گلم اصلا خودت از حرف هات خندت نگرفت دولتی و ازاد سر یه کلاس میشینن پ ...

برو تحقیق کن خدایی.....
انقدر بدم میاد بدون اطلاعات میاید میخواید بقیه هم نصیحت کنید
ازادش با دولتیش یه جا هست همونطور که تعهدی و شهریه پردازش با دولتیه
رشته های علوم پزشکی مثل مهندسی و انسانی ها نیست که ازادش جدا باشه .
مثلا پزشکی اصفهان ازادش با دولتیش جداست
اما دندون شیراز یه جاست

در ضمن شهریه پردازش هم همشون با دولتیا درس میخونن . تعهدی ها هم همشون با دولتی یه جا درس میخونن .

وقتی اطلاعات نداری حرف نزن دیگه .

اگه داری بسم الله ولی حتما تفکر کن که علاقت کاذبه یا نه حتما تو محیطش برو چون خیلی مهمه

بله پیشنهاد خوبیه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

جسارتا از تاپیک قبلی شما مشخصه که شما پشت کنکوری هستیگویا امتحان های نهایی دوازدهمت هم خوب ندادیپس چ ...

چرا خزعبل میگی عزیزم چه ربطی داره😂😂حتما یه عینک برای خودت بخر گفتم به دلیل یه سری مشکلات و مسایل که برام پیش اومد نتونستم خوب بدم نه به درسم ربط داشت مه به هوشم نه هیچ چیز دیگه در ضمن من کجای تاپیک گفتم اوردن همچین ای راحته اینقدر بیکاری که حرف تو دهن مردم میزاری بعد ایشالله به امید خدا تا سال بعد قراره مهاجرت کنم یه کشور دیگه ای درس بخونم که مدرکش 100 برابر ایران معتبره چرا باید حسودی کنم😂😂

چرا خزعبل میگی عزیزم چه ربطی داره😂😂حتما یه عینک برای خودت بخر گفتم به دلیل یه سری مشکلات و مسایل ک ...

دیگه ریپلای نکن که فهمیدم از کدام نوع ادم ها هستی و اصلا حوصلتو ندارم .
لاقل با خودت صادق باش
وقتیم درمورد چیزی اطلاعاتت کافی نیست نیا فاز نصیحت بگیر

نه دیگه اینجا هم یه خانمی بود میگفت پدرم موقع انتخاب رشته گفت ازاد نزن من نمیدم ایششونم گفته باشه اون استانر هم باید با حانواده قبلش حرف میزن

برو تحقیق کن خدایی.....انقدر بدم میاد بدون اطلاعات میاید میخواید بقیه هم نصیحت کنیدازادش با دولتیش ی ...

این دیگه عمه منم میدونم که شهریه پرداز و تعهدی و دولتی یه جا با هم درس میخونن یجوری همشون دولتی حساب میشن اما به روش ها متفاوت بعد من اصلا حرف از شهریه پرداز و تعهدی اوردم مگه من گفتم ازاد وای چه چیزایی میگی😂😂شاید دانشگاه دندون شیراز و دویتیش استاد هاشون یکی بئده بخاطر یسری مشکلات به مدت یه مدت با هم همکلاس شدم وگرنه حتی تسناد های ازاد و دولتی هم باهم فرق میکنه پس چطور با هم سر یه کلاس میشنن😂😂چرا میخوای حرف اشتباهت رو به کرسی بشونی البته جواب ابلهان خاموشیست