2777
2789

من دارم نظر خودم رو میگن شاید یکن قاطی پاطی بشه . دانشگاه ازاد پرشکی امسال 130 تومنه تا سال دیگه صد در صد تا 200 تومن میره کسی که میخواست بره دانشگاه از اول باید میشست با خانوادش حرف میزد که ایا من ازاد اووردم شما هزینه میکنید یا نه ربطی هم نداره شما پولدار باشید یا نه . خانواده هم یا میگفت اره یا نه وقتی هم میگفت نه شما تلاشت رو بیتر میکردی برای دولتی اوردن پس اینجا هم استاتر اون تاپیک خیلی مقصره . نکته دوم شما که داری اینقدر پول یا باید در حد مرگ علاقه داشته باشه یایحیلی پولدار باشی و وثتت برات مهم نباشه چون خوندن رشته های علوم پزشکی اگه پولدار نباشی تو ایران ببخشید از الان به بعد منظوزم با کسایی که قبلا رفتن نیست از الان به بعد با حمالی هیچ فرقی نداره اگ اینقدر پول داری برو ترکیه ازمون بده و بخون که مدرکتن معتبر باشه قدرتم بدونن اره خلاصه نظر شما چیه??

در ضمن دانشگاه های ازاد تیپ بندی ندارن تیب بندی 1 و 2 و 3 برای دانشگاه های دولتیه که اون خانم حتی اینم نمیدونست.

وقتی توی انتخاب رشتش براش ازاد ها رو زدن پس یعنی پر مادرش میدونستن که این دختر ممکنه ازاد قبول بشه و بیارتش

وظیفه پدر و مادره که خرج بچشون رو بدن اگه نمیتونستن نباید میاوردن تازه پدر اون دختر هم مثل اینکه راحت میتونست بده ولی نداده

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

من شنیدم میگن واسه پزشکی دولتی تا رتبه ۳۰۰۰ میتونن برن.چقدر محدوده دارم از این رشته نا امید میشم فکر کنم باید تغییر مسیر بدم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی توی انتخاب رشتش براش ازاد ها رو زدن پس یعنی پر مادرش میدونستن که این دختر ممکنه ازاد قبول بشه و ...

یعنی چون بچه آوردن حتما باید پول دانشگاه آزاد اونم گرون ترین رشته رو بدن؟ یه حرفایی میزنید آدم میمونه چی بگه اصلا، پدر و مادرن خدا که نیستن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•

عزیزم دانشگاه ازاد هم تیپ بندیه
ضمن اینکه خیلی از دانشگاه های شهرا ازاد پزشکیشون با دولتیشون یه جا هست و سر یه کلاس درس میخونن
مثل دندون پزشکی شیراز که ازادش با دولتیش تو یه مکانه
شما بی اطلاع تر از اونی....
در ضمن با رتبه 3 هزار فیزیوتراپی دولتی میاره پس کار خیلی شاخی کرده

وقتی توی انتخاب رشتش براش ازاد ها رو زدن پس یعنی پر مادرش میدونستن که این دختر ممکنه ازاد قبول بشه و ...

خب باید باهاش صحبت میکرد اره وظیفشونه ولی برای همه وظیفه حساب نمیشه خیلی ها اعتقاد دارن از روی لطف دارن این کار رو برای بچشون میکنن حتی این تبدیل به یک باور شده.

ولی اسی نگفت موقع انتخاب رشته به پور و مادرش گفته اگه گفته بود کامل و درست توضیح داده بود بعد قبولی دبه نمیکردن

من شنیدم میگن واسه پزشکی دولتی تا رتبه ۳۰۰۰ میتونن برن.چقدر محدوده دارم از این رشته نا امید میشم فکر ...

بنظر من اوردنش راحته ولی علاقه شدید میخواد و ذهن باز

من علاقه هم دارم ذهن باز نمیدونم.شاید بتونم در اینده شاید نه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

وظیفه شونه خرج بدن ولی دیگه وظیفه دانشگاه آزاد دادن اونم همچین رشته گرونی کی گفته وظیفه ست.

من خودمم تک فرزندم. بابام گفت آزاد اصلا نزن منم حق میدادم با اینکه میدونستم توانشو داشت واقعا ولی حتما از نظرش پول زور بوده دیگه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

جسارتا از تاپیک قبلی شما مشخصه که شما پشت کنکوری هستی
گویا امتحان های نهایی دوازدهمت هم خوب ندادی
پس چطور میگی راحته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از حسادت میگی دیگه؟ چون توجیه دیگه ای نداره طبیعتا