2777
2789
عنوان

یه بار رفته بودم بیرون موقع برگشت

235 بازدید | 10 پست

حالم به حدی بد شد که حتی نمیتونستم بخوابم تا کمتر عذاب بکشم

ولی بلاخره به زور یه کاری کردم تا یکم خوابم ببره یه چرت ریزی زدم قبلش حالم داغون بودااااا ، چرت ریزو که زدم با یه شُک از خواب بیدار شدم باور نمیکنین ولی تا اون شک بهم وارد شد و بیدار شدم حس کردم دو سه تا توده هوای کروی مشکی یهو از بدنم خارج شد رفت سمت کمد دیواری یادم نیس ولی انگار به چشم هم یکم دیدمش بعد که رفت سمت کمد ، از داخل کمد یه صداهایی اومد به خدا راست میگم اول فکر کردم صدا از بیرونه ولی هرچی صدا کردم کسی جواب نداد مامانم که اصلا خونه نبود اونروز شمال بود بعدا بهش گفتم گفت شیطان بود حالتو بد کرده بود اخه مادر من شیطان کجا بود 😂😂

البته بگم که پشت کمد دیواری من میخوره به حموم و چند بار شنیدم که میگن شیطان تو حموم و دستشویی میمونه

با حال بد نخوابید

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملک سلیمان 2

بمولا راست میگم

حتی بگم من یه مدت که نماز میخوندم وسط نماز که پلک میزدم یا کوتاه چشممو میبستم یه تصویر ترسناک میدیدم از یه موجود زشت داخل حموم

اتفاقا تاپیکشو زدم بچه ها گفتن شیطان بود میخواست اذیتت کنه

شیطان که نه ولی ممکنه اجنه بوده باشن

اتفاقا اجنه دیگه این طرفا نیستن طرف شهرو و دم و دستگاه ولی شیطان در هر مکان و تو هر زمانی میتونه حضور داشته باشه

بعد من اگه جن میرفت داخلم که جنی میشدم خدانکرده 😂😂

فقط حالم بد شده بود

مطمینی ؟؟؟؟ اتفاقا طبق روایات اخرالزمان که نزدیک میشه، اجنه (بواسطه اعمال و رفتار ادمها) وارد دنیای ما میشن طوری که ما حضورشون رو حس خواهیم کرد، درست مثل زمان حضرت سلیمان

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
مطمینی ؟؟؟؟ اتفاقا طبق روایات اخرالزمان که نزدیک میشه، اجنه (بواسطه اعمال و رفتار ادمها) وارد دنیای ...

تو آخر الزمان کم کم نزدیک میشن

حتی جن مسلمون

حتی موجودات ماورائی دیگه که ازشون بی اطلاعیم

فقط بخاطر اعمال ما نیس

این خانومم نماز میخونه ولی حسش کرده🥲

همه چی بسرعت نور داره تغییر میکنه و من متحیرم🫠