2777
2789
عنوان

حتما بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 31 پست
احسنت همین ک خوشت میاد من ب جون خودم قسم میخورم ک اون پاکی تو وجودت هس بهت قول میدم ک چادری میشی بهت ...

محبت داری عزیزم

اما فکر نکنم هیچ وقت چادری یا محجبه بشم قلبا آدم معتقدی هستم برخلاف ظاهرم

فقط ان شاءالله خدا کمکم کنه بتونم بهتر و اونطور که خودش می پسنده پوششم و تغییر بدم

همه چی بخشیده ؟؟؟؟

توبه کنی ی جور میبخشه ک بگی خدایا بازم بابت اون گناهم معذرت میگه :بنده ی من کدوم گناه میگی یادم نیس

ی جور میبخشت ک انگار گناهی نکردی همش پاک. میش انقدر بخشندس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محبت داری عزیزم اما فکر نکنم هیچ وقت چادری یا محجبه بشم قلبا آدم معتقدی هستم برخلاف ظاهرم فقط ان شاء ...

ب قول شهید

میگف حجاب فقط چادر نیست تو میتونی بامانتوبلند شال ک موهات بیرون نباشه و مانتوت تنگ نباشه وشلوار ک تنگ نباشه هم میتونی باحجاب باشی🙂❤️

توبه کنی ی جور میبخشه ک بگی خدایا بازم بابت اون گناهم معذرت میگه :بنده ی من کدوم گناه میگی یادم نیس ...

منظورم از همه چی نعمت بود . بعضیااانقد ارامش دارن ، بعضیتی دیگه رو درک نمیکنن... کاش حالا ک انقد باهاش رفیقی دعام کنی نگام کنه حاجتروام کنه

منظورم از همه چی نعمت بود . بعضیااانقد ارامش دارن ، بعضیتی دیگه رو درک نمیکنن... کاش حالا ک انقد باه ...

ب حق پنج ک خداحاجتتوبده امام زمان شاهد میگیرم ک حاجتتو بده برات قران میخونم ایشالا حاجت روامیشی فردا برات یاسین میخونمم

منظورم از همه چی نعمت بود . بعضیااانقد ارامش دارن ، بعضیتی دیگه رو درک نمیکنن... کاش حالا ک انقد باه ...

خدا دوست داره بنده اش ازش درخواست کنه

خودت بی واسطه از خدا بخواه

مطمئن باش اگه خیرت در خواسته ات باشه بهش میرسی

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
ب حق پنج ک خداحاجتتوبده امام زمان شاهد میگیرم ک حاجتتو بده برات قران میخونم ایشالا حاجت روامیشی فردا ...

ببین دعایی نمونده نخوندم. دیروز یکی میگفت یه گرهی این وسط هست معلوم نیس چیه ختمای سنگینی گرفتم . سالهااست. هیچ جوابی نگرفتم شما میدونی چرا؟ ایمانم به فنا رفته

ولی یادتون باشه اگ ماجلو پاهامون میبینیم خدا از بالا کل اتوبان میبینه خب؟

یعنی اگ حاجتت نشد نترس ناراحت نشو

ما الان میبینم اون آینده رو پافشاری نکن

مثل بچه ای ک مریض شده بستنی میخواد مامانش براش نمیخره چون میدونه براش بده هرچقدر بچه گریه کنه مادربراش میخره ؟ن چون ب صلاحش نیست

قضیه ی ما خداهم همینه🙂

خدا دوست داره بنده اش ازش درخواست کنه خودت بی واسطه از خدا بخواه مطمئن باش اگه خیرت در خواسته ات باش ...

واقعا فک میکنی نخاستم ازش ؟ سالهاااست در میزنم. چکنم گره از زندگیم باز شه شما میدونی

واقعا فک میکنی نخاستم ازش ؟ سالهاااست در میزنم. چکنم گره از زندگیم باز شه شما میدونی

به این فکر کن شاید خدا برات بهتر از خواسته اتو میخواد فقط صبر کن و دعا

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
ببین دعایی نمونده نخوندم. دیروز یکی میگفت یه گرهی این وسط هست معلوم نیس چیه ختمای سنگینی گرفتم . سا ...

ببین نمیدونم حاجتت چیه ولی حتما ب صلاحت نیس بخدا خودت بعدا میفهمی ی خیری توش یا ب صلاحت نبوده

اگ ایمانمان اینجوری ضعیف شه بااین چیزا ک دیگ مسلمون نیستیم

پس چی از حضرت زینب ک شهادت امام حسین برادرشو تحمل کرد

چی از حضرت رقیه ک ایمانش. انقدر قوی بود ب خدا ک سربریده ی باباشو دیده هیچی نگفت ب خدا

هوم؟🙂

ببین نمیدونم حاجتت چیه ولی حتما ب صلاحت نیس بخدا خودت بعدا میفهمی ی خیری توش یا ب صلاحت نبوده اگ ایم ...

عزیزم ی مورد دو مورد نیس . یعنی صلاح من اینه زل بزنم ب دیوار سفید تا بمیرم ؟ این اصلا با رحمانیت خدا سازگاره ؟ میشه درخواست دوستی بدی لطفا