2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نرفتی حذف کنی قبل امتحان

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

معلوم که همش اول که رو همش هم معدل کل هم ترم ولی وقتی جبران شد پاسش کردی دیگه بی اثر میشه رو کلت و نمره جدید برات جایگزین میشه ولی همچنان اون صفر و معدل ترمت سر جاشه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

معلوم که همش اول که رو همش هم معدل کل هم ترم ولی وقتی جبران شد پاسش کردی دیگه بی اثر میشه رو کلت و ن ...

ینی پاسش کنم معدلم درست میشه؟ ترم بعد برش دارم؟ آخه انس و وصایا رو معدل اثر نداشتن فقط واسه پاس کردنه اجباریه دانشگاه آزاد

ینی پاسش کنم معدلم درست میشه؟ ترم بعد برش دارم؟ آخه انس و وصایا رو معدل اثر نداشتن فقط واسه پاس کردن ...

نمیدونم جریان اثر نداشتنش چیه اصلا .

من ازاد نبودم این درس هم تاحالا نداشتم تو دانشگاه خودم قانون اینجوری بود و اگه دانشگاه خودم درسی بود که بی اثر بود فقط روی واحد ولی رو معدل تاثیر داشت حالا نمیدونم جریا اینی که میگی چیه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

وای میرفتی امتحان میدادی بعد با استادش حرف میزدی میگفتی مشکل داشتم حداقل 10 را میگرفتی.

الان 0 با معدلت جمع میشه

مگه اینکه حذف پزشکی کنی، باید بری پیش پزشک معتمد دانشگاه نامه بیماری بگیری بعد نحویل مدیر گروه بدی، تو شورای آموزشی دانشکده اگر تایید شد حذف میکنن برات.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.