2777
2789
عنوان

حتما بخونید

204 بازدید | 31 پست

تو این زمونه امام حسین حجاب انتخاب کردم درسته؟؟؟درجوابتون میگم اره اگه کل عالم گفتن ن من بهت میگم درسته قیامت امام هان ک نجاتت میدن

میگه روزی ک نیل شکافته شد همه یارای فرعون و فرعون غرق شدن یکی از اونا غرق نشد حضرت موسی گفت ب خدا چرا این غرق نشد

خداگفت:این دلقک فرعون بود تو قصر فرعون ادای تورو درمیآورد لباس چوپانی میپوشید باعصایی ک شبیه عصای تو بود ادای تورو درمی آورد و فرعون میخندید چون ک لباسی میپوشید شبیه محبوب من و عصایی داشت مثل محبوب من وادای محبوب من درآورد دلم نیومد غرق ش کنم چون شبیه محبوب من بود

ماهم سعی کنیم با حجاب ایمان شبیه محبوب خدا خیرت زینب حضرت فاطمه باشیم ک خدا هوامون داشته باشه روز قیامت بگه تو تو تو شبیه محبوب منید دلم نمیاد ببرمتون جهنم ..باهوش باشید این قضیه ی بار جواب داده .🙂🫡

عه تو اعتکاف یه خانومه این داستانو گفت برامون

دنبالش بودم

مرسی

[کاربری موقتا از ۱۱/۶ دست خاله و خواهرزاده 😂🍻] بعد ویران شدنم ساخت مرا اما رفت ؛ فرض کن بار دگر زلزله در بم بزند ..:)"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا توام؟ دیدی توام محبوب داری ؟ اگه کسی ازت دریغش میکرد چیکار میکردی ؟محبوبمو ازم دریغ نکن.... درد دارم . ب عزتت بسه غم.... برسونمون بهم ..... الساعه الساعه 😭🥺

عه تو اعتکاف یه خانومه این داستانو گفت براموندنبالش بودم مرسی

خواهش بخدا باهوش باشید .وقتی برای خدا بنده ی خوبی باشی خدا تورو بابقیه فرق میده تورو خاص نگاه میکنه

بگی خدایا ازدواج کنم سریع اجابت میشه

بگی خدایا بچم پسرشه سریع اجابت میشه

اگ باخدا بودی و ب خدا تکیه کردی تا تو خیانت نکنی خیانت نمیبینی .🙂

من محجبه نیستم اما همیشه پوشش دختر های محجبه و چادری برام تحسین برانگیزه به خودتون بابت این پوشش افت ...

احسنت همین ک خوشت میاد من ب جون خودم قسم میخورم ک اون پاکی تو وجودت هس بهت قول میدم ک چادری میشی

بهت قول میدم تو از منم بهتری بهت افتخارمیکنم

ولی کریم کسیه که بدون درخواست میبخشه .

اره . بخشندست ولی ب بعضیا نگاش خاصه چون باهوش بودن

خدا گفته عاشق بنده ی جوان توبه کننده ام هستم

خب بنظرت اون بنده ک همه معیار هاش یاخدا عه بابقیه یکیه؟

بزار خدا بهت خاص نگاه کنه 🙂😘

اره . بخشندست ولی ب بعضیا نگاش خاصه چون باهوش بودن خدا گفته عاشق بنده ی جوان توبه کننده ام هستم خب ب ...

شما از کجا میدونید طلب بخشش نکردم دوست عزیز ؟ شمام قضاوت کردنو فراموش کن تا خدا خاص بهت نگاه کنه !