2777
2789
عنوان

بچه ها CBCT چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 68 پست
Cbct با ct فرق داره بگو نسخه کنه برات چون هزینش هم کم نیستالبته برا عمل بینی ct تجویز میکنن نه cbct

نسخه رو نوشته الان در دسترس نیست دقیق نمیدونم چیه تو گوگل هم زدم نیورد. ولی بلاخرع مبخواستم هزینه حدودی بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینم بگم که دکترم اومد 10 تومن رو عملم اضافه کرد با وجود اینکه من بیعانه داده بودم و اسممو با هزین ...

چرا چون مدل جراحی متفاوت شد؟

چقدر نامردن من هم میترسم کم بیارم. از نظر مالی

راستی ت کجا قراره عمل کنی پیش چه دکتری

یه آزمایش کلی که معمولا قبل از عمل انجام میدن

اون هزینه ای نداره نهایتا یک تومن

که خوده بیمارستان هم همه اینارو انجام میده

من برای عمل فک ازم ۱۰۰ بار خون گرفتن

نسخه رو نوشته الان در دسترس نیست دقیق نمیدونم چیه تو گوگل هم زدم نیورد. ولی بلاخرع مبخواستم هزینه ح ...

هر دوتاش عکسبرداری هست

دو تا عکس متفاوتن دکتر به صورت سه بعدی میتونه ناحیه عملو ببینه

عهه بسلامتی پس رفتی حتماً بیا بگو چجوری بود باهاش هم صحبت کنید فکر نکنم فایده داشته باشه بیعانه چقدر ...

اخه میدونی چیه من هفته پیش رفتم برا گرفتن نسخه ها، کنارم یه خانومی بود که اصرار داشت با 60 تومن دخترش عمل شه بعد منشی بهم اشاره کرد که خانوم فلانی رو ببین اسمشو توی دفتر، یه تومن بیعانه داده پس اون قراره با 60 عمل بشه، نرخ جدید رو شامل نمیشه. حالا بعد یه هفته زنگ زده بهم نیگه نه توهم باید 70 بدی، منم خودم کار کردم تونستم اینو جمع کنم، پول اضافه ندارم و اینکه خودشون یه تومن بیعانه میگرفتن

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞

چرا چون مدل جراحی متفاوت شد؟چقدر نامردن من هم میترسم کم بیارم. از نظر مالیراستی ت کجا قراره عمل کنی ...

اخه میدونی چیه من هفته پیش رفتم برا گرفتن نسخه ها، کنارم یه خانومی بود که اصرار داشت با 60 تومن دخترش عمل شه بعد منشی بهم اشاره کرد که خانوم فلانی رو ببین اسمشو توی دفتر، یه تومن بیعانه داده پس اون قراره با 60 عمل بشه، نرخ جدید رو شامل نمیشه. حالا بعد یه هفته زنگ زده بهم نیگه نه توهم باید 70 بدی، منم خودم کار کردم تونستم اینو جمع کنم، پول اضافه ندارم و اینکه خودشون یه تومن بیعانه میگرفتن

تویی که داری امضامو میخونی ،برای رسیدن هر دوتامون به حاجت هامون دعا کن💞