تورو خدا تاپیک قبل منو بخونید و بگید با این مرد چیکار کنم هرچی بدم میاد سرم میاد از دروغ متنفرم شوهرم یه دروغگو به تمام عیاره. وقتی با کلی بدبختی از زبونش کشیدم که تهران رفته مسافر برده روز دوشنبه، گفت رفتم ولی پیش دوستم (ابولفضل )نرفتم .تا یه ربع بیست دیقه ی دیگه به این رفت تایم که داشت میزد زیرش که من نرفتم بیا ثابت کن ولی از پوزخند های شیطانی وسطش که میزد که البته جنبه تمسخر من داره .. فهمیدم داره دروغ میگه از غصه به لرزش افتادم قسمش دادم گفتم اگه یه جو غیرت و مردونگی داری بگو رفتم اعتراف کن هرکاری کردم اعتراف کنه نکرد حتی اومد طلبکار شد سرم که دنبال بهانه ای بری خونه مامانت صی.کتیر کن برو میدونی که جوابم بهت سی ک تیره گفتم خجالت بکش چقدر پرویی که میخای منو مقصر کنی گفت آره دیگه دنبال بهانه ای وضعیات اینجور شده بری پیش خانوادت .بعد لحن طلبکار گونشم، گفت اگه بگم رفتم میخای قهر کنی بری دیگه منم نمیگم .بعدش گفت اگه رفتممم که نرفتم یه ربع بیشتر نبوده .خلاصه جز جیگر داد منو به معنی واقعی زجر داد امشب تا بعد اینکه اسنپ زدم برم خونه مامانم، و اونجام کلی فیلم بازی کرد ازارم داد( اول گفت اسنپ بگیر برو بعد که اومدم بگیرم گفت در حیاطو باز نمیکنم باید از بالای در بری) واسه اینکه ازم اتو بگیره که بعدا بگه زنم خونه رو ترک کرده ... گفتم دنبال اینی حتما گفت اره میخام ازت فیلم بگیرم... بعد گفتم نمیرم خلاصه .. ادامشو تاپیک بعد میگم طولانی شد ببخشید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببین هرچی باشه خودت داری میگی پدرر مادر اونارو که تو قدرتی توی انتخابش نداشتی. ولی خیلی خیلی حیفی .من ازدواج سوممه این. هرکاری کردم به درو دیوار کوبیدم خودمو اینو درست کنم ولی روز به روز بدتر میشه جای درست شدن .هیچکسیو نمیتونی درست کنی فقط ترس اولشه جدایی بهتر از تحمل کردنه یه عمر زجره هر اخلاقی الان داره تا ِاخر همونه شاید بدتر بشه ولی بهتر نه