2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه به دروغ شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم شکسته یه عمر باید با دروغاش زندگی کنم .. ینی چی اخه بعد هزار تا مشکل داریم تو زندگیمون فقط دروغ ...

ببین همسر منم خیلی عصبیه،یه دفعه مثل ترقه میترکه!!! کم کم قلق ش دستت میاد؛ چندساله ازدواج کردی؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ببین همسر منم خیلی عصبیه،یه دفعه مثل ترقه میترکه!!! کم کم قلق ش دستت میاد؛ چندساله ازدواج کردی؟

شیش ماهه .شوهر تو عصبیه شوهر من سادیسم داره واقعا لذت میبره از آزار من

شیش ماهه .شوهر تو عصبیه شوهر من سادیسم داره واقعا لذت میبره از آزار من

اگر مجبوری به تحمل این زندگی،سعی کن زودتر نقطه عطف هاشو پیدا کنی تا خودت زودتر به ارامش برسی

ببین سر چه موضوعاتی عصبی میشه، دیگه اونهارو انجام نده

اگر مجبوری به تحمل این زندگی،سعی کن زودتر نقطه عطف هاشو پیدا کنی تا خودت زودتر به ارامش برسیببین سر ...

مجور نیستم از رو عشق انتخابش کرده بودم کلی ام زجر کشیدم تو این زندگی

مجور نیستم از رو عشق انتخابش کرده بودم کلی ام زجر کشیدم تو این زندگی

اگه واقعا انقدر غیرقابل تحمل هست،تا بچه دار نشدی جدا شو

خونه پدریم داغون تر اکه جدا شم باید خودکشی کنم

ببین هرچی باشه خودت داری میگی پدرر مادر اونارو که تو قدرتی توی انتخابش نداشتی. ولی خیلی خیلی حیفی .من ازدواج سوممه این. هرکاری کردم به درو دیوار کوبیدم خودمو اینو درست کنم ولی روز به روز بدتر میشه جای درست شدن .هیچکسیو نمیتونی درست کنی فقط ترس اولشه جدایی بهتر از تحمل کردنه یه عمر زجره هر اخلاقی الان داره تا ِاخر همونه شاید بدتر بشه ولی بهتر نه