2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه به دروغ شوهرتون

343 بازدید | 33 پست

تورو خدا تاپیک قبل منو بخونید و بگید با این مرد چیکار کنم هرچی بدم میاد سرم میاد از دروغ متنفرم شوهرم یه دروغگو به تمام عیاره. وقتی با کلی بدبختی از زبونش کشیدم که تهران رفته مسافر برده روز دوشنبه، گفت رفتم ولی پیش دوستم (ابولفضل )نرفتم .تا یه ربع بیست دیقه ی دیگه به این رفت تایم که داشت میزد زیرش که من نرفتم بیا ثابت کن ولی از پوزخند های شیطانی وسطش که میزد که البته جنبه تمسخر من داره .. فهمیدم داره دروغ میگه از غصه به لرزش افتادم قسمش دادم گفتم اگه یه جو غیرت و مردونگی داری بگو رفتم اعتراف کن هرکاری کردم اعتراف کنه نکرد حتی اومد طلبکار شد سرم که دنبال بهانه ای بری خونه مامانت صی.کتیر کن برو میدونی که جوابم بهت سی ک تیره گفتم خجالت بکش چقدر پرویی که میخای منو مقصر کنی گفت آره دیگه دنبال بهانه ای وضعیات اینجور شده بری پیش خانوادت .بعد لحن طلبکار گونشم، گفت اگه بگم رفتم میخای قهر کنی بری دیگه منم نمیگم .بعدش گفت اگه رفتممم که نرفتم یه ربع بیشتر نبوده .خلاصه جز جیگر داد منو به معنی واقعی زجر داد امشب تا بعد اینکه اسنپ زدم برم خونه مامانم، و اونجام کلی فیلم بازی کرد ازارم داد( اول گفت اسنپ بگیر برو بعد که اومدم بگیرم گفت در حیاطو باز نمیکنم باید از بالای در بری) واسه اینکه ازم اتو بگیره که بعدا بگه زنم خونه رو ترک کرده ... گفتم دنبال اینی حتما گفت اره میخام ازت فیلم بگیرم... بعد گفتم نمیرم خلاصه .. ادامشو تاپیک بعد میگم طولانی شد ببخشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت کرد بهت؟ خدا لعنتش کنه

خیانت فقط ارتباط با جنس مخالف نیست .اون رفیقی که گفته بودم پیشش نرو زیرآبی رفته بهم دروغ گفته نرفتم ..خیلی حس بدی دارم دو روز پیش گفتم یا اون یا من ..... خرو خرما رو باهم میخاد

اسی ادم دروغگو رو نباید پاپیچش بشی چون دروغگوتر میشه!!!!! میدونم تحمل ادم دروغگو واقعا اعصاب پولادین میخواد ولی چاره ای جز این نداره

یا باید جدا شی اگر برات قابل تحمل نیست، یا دیگه پیگیرش نشو

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خیانت فقط ارتباط با جنس مخالف نیست .اون رفیقی که گفته بودم پیشش نرو زیرآبی رفته بهم دروغ گفته نرفتم ...

شوهر منکه خیانت کرده اونم چندبار رابطه داشته

خیلی خستم بدم میاد ازش

تاسیان:)🥀

اسی ادم دروغگو رو نباید پاپیچش بشی چون دروغگوتر میشه!!!!! میدونم تحمل ادم دروغگو واقعا اعصاب پولادین ...

دلم شکسته یه عمر باید با دروغاش زندگی کنم .. ینی چی اخه

بعد هزار تا مشکل داریم تو زندگیمون فقط دروغ گوییش نیست خیلی عصبیه امنیت ندارم من هیچ جوره هم اینکه هیچ اراده ای ندارم از خودم. نه ماهانه بهم پول میده نه میزاره پیش دوستام برم .حتی به تاپیک زدن من اینجام کار داشت .گرفت سیم کارتمو سوزوند

فحاشی ناموسی میکنه فحشای خیلی رکیک .....