طبق تاپیک قبلیم امروز با اون پسره رفتم بیرون و خیلی نرمال بود. ولی خب طبق یک اشتباهی که کرده بودم برنامه هام بهم ریخت و تقریبا یک ساعتی و نیمی معطل شد که کلیم عذرخواهی کردم و اوکی رفتار کرد راجع بهش. ی قهوه برام خرید خوردیم و بعد یک ساعت یک ساعت و نیم برگشتیم. ولی واقعا احساس بدی دارم خونشون دور بود و با مترو اومده بود و وقتیم منو رسوند پیاده مترو بسته شده بود مجبور شد اسنپ بگیره اونهمه هم معطلش کردم. ولی خب احساس میکنم که ارتباطاتم با جنس مخالف داره خیلی بهتر میشه و خیلی نرمال بود تقریبا همون موضوعاتی که با دوستای دخترم راجع بهش صحبت میکنیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوبهمن یک سال از شما بزرگترم ، تا حالا پارتنر نداشتم و اصلا نمیدونم چطوری باید با کسی اشنا شذ
منم نداشتم، بنظرم کلا پارتر داشتن که تو سن ما کار اشتباهیه ادمو از اهدافش دور میکنه ولی دوستو بنظرم باید موقعیتش پیش بیاد چون من دوستای مجازی هم داشتم و پیشنهادش نمیکنم کلا