2777
2789
عنوان

امروز باهاش رفتم بیرون

146 بازدید | 11 پست

طبق تاپیک قبلیم امروز با اون پسره رفتم بیرون و خیلی نرمال بود. ولی خب طبق یک اشتباهی که کرده بودم برنامه هام بهم ریخت و تقریبا یک ساعتی و نیمی معطل شد که کلیم عذرخواهی کردم و اوکی رفتار کرد راجع بهش. ی قهوه برام خرید خوردیم و بعد یک ساعت یک ساعت و نیم برگشتیم. ولی واقعا احساس بدی دارم خونشون دور بود و با مترو اومده بود و وقتیم منو رسوند پیاده مترو بسته شده بود مجبور شد اسنپ بگیره اونهمه هم معطلش کردم. ولی خب احساس میکنم که ارتباطاتم با جنس مخالف داره خیلی بهتر میشه و خیلی نرمال بود تقریبا همون موضوعاتی که با دوستای دخترم راجع بهش صحبت میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرتون عزیزمدفعه بعد بهتر برنامه ریزی کنید که این موضوع فراموش بشهچطور اشنا شدید ؟ چند سال تون ه ...

دوتایی ۱۶ دوستای خونوادگیمون بودن دوست معمولی شدیم به واسطه اینکه حرف زدیم و صرفا موضوعات مشترکی برای حرف زدن داشتیم

دوتایی ۱۶ دوستای خونوادگیمون بودن دوست معمولی شدیم به واسطه اینکه حرف زدیم و صرفا موضوعات مشترکی برا ...

خوبه

من یک سال از شما بزرگترم ، تا حالا پارتنر نداشتم و اصلا نمیدونم چطوری باید با کسی اشنا شذ

خوبهمن یک سال از شما بزرگترم ، تا حالا پارتنر نداشتم و اصلا نمیدونم چطوری باید با کسی اشنا شذ

منم نداشتم، بنظرم کلا پارتر داشتن که تو سن ما کار اشتباهیه ادمو از اهدافش دور میکنه ولی دوستو بنظرم باید موقعیتش پیش بیاد چون من دوستای مجازی هم داشتم و پیشنهادش نمیکنم کلا

منم نداشتم، بنظرم کلا پارتر داشتن که تو سن ما کار اشتباهیه ادمو از اهدافش دور میکنه ولی دوستو بنظرم ...

احساس میکنم با توجه به روحیات خودم اگه تا اخر عمر کسی نباشه بهتره

احساس میکنم با توجه به روحیات خودم اگه تا اخر عمر کسی نباشه بهتره

😂😭منم ولی احتمالا نظرت تو دانشگاه عوض بشه چون هیچ چیزی حتمی نیستش، شاید یکیو پیدا کنی اون از تو خوشش بیاد توهم از اون

😂😭منم ولی احتمالا نظرت تو دانشگاه عوض بشه چون هیچ چیزی حتمی نیستش، شاید یکیو پیدا کنی اون از تو خو ...

وای واسه دانشگاه خیلی ذوق دارم 🤤😂

بلاخره محیط مختلط به قول شما ممکنه نظرمو عوص کنه